A murit Tina Turner! Artista avea 83 de ani

Ultima actualizare:

Artista Tina Turner a murit la vârsta de 83 de ani, în Elveția. Într-o declarație, reprezentantul ei a declarat: ,,Tina Turner "Regina Rock’n Roll” a murit în mod pașnic, astăzi, la vârsta de 83 de ani, după o lungă boală în casa ei din Küsnacht, lângă Zurich, Elveția".

Tina Turner s-a stins la 83 de ani Foto: Facebook
Tina Turner s-a stins la 83 de ani Foto: Facebook

Ce boală avea Tina Turner

Regretata artistă s-a stins din viață la vârsta de 83 de ani, după o luptă cu problemele de sănătate. Tina Turner a fost diagnosticată cu cancer intestinal în urmă cu câțiva ani, atunci când a povestit că a renunțat la tratamentul clasic în favoarea unuia homeopatic, motiv pentru care starea sa de sănătate s-a înrăutățit, fiind nevoită atunci să facă un transplant de rinichi, pe care i l-a oferit chiar soțul ei.

Cum a devenit Tina Turner vocalistă

"Regina Rock’n Roll” s-a născut la 26 noiembrie 1939, în orăşelul Nutbush din statul american Tennessee.

Când era adolescentă, mergea deseori să asculte muzică la Club Manhattan din St. Louis, unde într-o seară, l-a cunoscut pe Ike Turner, solistul de la Kings of Rhythm. Atunci viaţa ei s-a schimbat, devenind în scurt timp principala vocalistă a trupei Kings of Rhythm.

A înregistrat împreună cu Ike piesa A Fool In Love, care a ajuns un hit în topurile din Statele Unite. Ike şi Anna s-au mutat în California, despărţindu-se de Kings of Rhythm, iar Anna şi-a schimbat numele în Tina Turner.

Tina Turner a avut o copilărie săracă și o căsnicie toxică

Cântăreața a fost abuzată de fostul soț, Ike. Turner a reușit să iasă din căsnicia toxică în iulie 1976, pe când avea doar 36 de cenți în buzunar.

Tina Turner, născută Anna Mae Bullock, a avut o copilărie săracă. Mama ei, Zelma, a fost victima abuzului domestic, fiind agresată de tatăl artistei, Floyd Bullock. Ambii părinți au abandonat-o pe când era un copil, scria The Sun. 

În vara anului 1981, Tina Turner a fost remarcată de Rod Stewart

Acesta a invitat-o să cânte alături de el piesa "Hot Legs". Astfel, Tina Turner a devenit nu doar un star al anilor '60, ci și al anilor '80.

Ulterior, a cântat în deschiderea trupei Rolling Stones și a interpretat piesa "Honky Tonk Woman" alături de Mick Jagger.

În decembrie 1983, melodia "Let's Stay Together" se afla pe locul 5 în topurile din Marea Britanie. Albumul "Private Dancer" a fost înregistrat la Capitol Records în aprilie 1984.

Următorul single a fost "What's Love Got to Do With It?", urmat de "Private Dancer".

Tina Turner a primit apoi propunerea regizorului australian George Miller de a juca în a treia serie a filmului "Mad Max - Beyond The Thunderdome", alături de Mel Gibson, iar artista a acceptat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Statiunea Moneasa jpg
costel corduneanu jpg
scriitorul jpeg
blocuri bucuresti 1024x580 jpg
italia roma 1024x682 jpg
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net