VIDEO Cum a reacționat Salma Hayek la vederea unei cățelușe îmbrăcată cu o rochie ca a ei

Ultima actualizare:

Salma Hayek încâtă la fiecare apariție publică. Cu o ținută ireproșabilă, un trup bine lucrat și o mină luminoasă, vedeta provoacă o adevărată frenezie în jurul ei. Salma Hayek are și un simț al umorului foarte dezvoltat. Recent, ea a comentat pe contul ei de Instagram apariția unei cățelușe, care purta o rochie identică cu cea pe care Salma a purtat-o la Pet Gala și cu care a făcut furori.

1 salma hayek nemachiata 2 jpg jpeg

Concret, în presa internațională au apărut mai multe articole despre Livie, the Mork, un cățeluș care a purtat o ținută inspirată de cea aleasă de Salma Hayek la PET Gala. Imaginile au devenit virale pe rețelele sociale, iar cățelușa o adevărată vedetă.

Salma Hayek a reacționat și ea la vederea imaginilor și și-a amuzat teribili fanii de pe rețelele sociale cu un videoclip inedit.

„Știi că ai reușit atunci când câinii încep să-ți copieze stilul vestimentar. Cine a purtat-o mai bine, eu sau Livie?”, a scris actrița în dreptul videoclipului care le prezintă în ferestre diferite pe Salma în rochia roșie și extrem de sexi și pe cățelușa Livie, dosebit de cochetă într-o rochie cu trenă roșie care o imită pe cea a actriței.

Videoclipul a adunat zeci de mii de reacții și comentarii din partea fanilor ei.

„Ești o inspirație!”, scrie o fană,

„O decizie grea”, glumește un alt intern aut.

„Cea mai frumoasă femeie din lume și un cățel simpatic”, este un alt mesaj la postarea Salmei Hayek

Tu, desigur. Ești superbă!”,

E greu, nu mă pot hotărî!”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de internauți.

Salma Hayek, îndrăgostită veșnic de soțul ei

În vârsă de 56 de ani, Salma Hayek a impresionat cu un mesaj tulurător adresat soțului ei la împlinirea a 61 de ani.

„Tu ești soarele meu”, i-a transmis actrița nominalizată la Oscar.

„La mulți ani, dragostea mea, ești soarele meu, căldura mea, lumina mea, puterea mea, bucuria mea, iubirea mea”, a scris ea.

Duminică, Pinault a împlinit 61 de ani, iar vedeta din „Magic Mike's Last Dance” a postat o fotografie în care apare sărutându-l pe obraz pe François-Henri.

image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net