Salma Hayek spune că scenele fierbinți alături de Channing Tatum au fost greu de filmat!

Salma Hayek (56 de ani) a dezvăluit că scenele fierbinți pe care le-a filmat alături de colegul său Channing Tatum (42 de ani), în noul film „Magic Mike: Ultimul dans”, au fost dificile pentru ea.

Salma Hayek a întâmpinat dificultăți la filmări (foto: Facebook)
Salma Hayek a întâmpinat dificultăți la filmări (foto: Facebook)

Eforturile ei au putut fi văzute în cel mai recent trailer al filmului, care a fost lansat luna trecută, iar acum Salma a dezvăluit cât de greu i-a fost să filmeze scena sexy, în care Tatum dansează lasciv cu ea. Fără doar și poate, imaginile vor ridica pulsul spectatorilor, atunci când pelicula va ajunge pe marile ecrane, în 2023.

Citește și: N-are rivală pe covorul roșu! Salma Hayek, decolteu de infarct 

A lăudat abilitățile de dans ale actorului Channing Tatum

„Este  o provocare din punct de vedere fizic. O să vă dați seama când vedeți filmul. A fost complicat pentru mine.”, a mărturisit Hayek, care are o avere de 200 de milioane de dolari. În schimb, Salma l-a lăudat pe Channing Tatum: „Este un dansator incredibil. Nimeni nu se compară cu el ”. Într-un interviu pentru tabloidul People în luna august, actrița a scos în evidență abilitățile îmbunătățite ale partenerului de filmare: „Dacă aveați impresia că înainte putea dansa, vă veți da seama că nu ați văzut, de fapt, nimic. A devenit și mai bun, iar abilitățile sale de dans sunt absolut incredibile”.

Vezi șiSalma Hayek, cea mai îndrăzneaţă rochie de la Premiile BAFTA 2022. Eleganţă şi rafinament, la ceremonia din Londra 

Nici actorului Channing Tatum nu i-a fost ușor

Channing Tatum a dezvăluit că speră ca filmul să poată fi ca „Super Bowl-ul striptease-ului”. El a recunoscut, de asemenea, cât de important a fost rolul actriței Salma Hayek în film, spunând că este vital să se concentreze nu numai pe experiențele personajului său, ci și pe cele ale femeilor din lumea întreagă.

Vorbind în cadrul emisiunii „Kelly Clarkson Show”, Channing a explicat anterior că el nu a simțit că organismul său a fost destul de pregătit pentru a juca rolul de dansator pentru a treia oară: „Este greu, chiar dacă faci sport pentru a fi în forma necesară pentru acest tip de rol. Trebuie să te înfometezi. Nu cred că atunci când ești atât de slab, este de fapt sănătos pentru tine”.

Tatum își dorește ca a treia parte a francizei să fie mai bună decât primele două: „Vreau să dansez așa cum nu am reușit niciodată să fac în celelalte două filme. Pentru că, să fiu sincer, nu am dansat așa grozav înainte”.

Salma joacă alături de Channing Tatum, în „Magic Mike: Ultimul dans” (foto: Instagram)
Salma joacă alături de Channing Tatum, în „Magic Mike: Ultimul dans” (foto: Instagram)

Iată și: Salma Hayek, îmbrăcată în drapelul Ucrainei, alături de Kim Kardashian 

Actrița va juca rolul unei femei puternice

Salma Hayek s-a alăturat distribuției pentru cele mai recente filmări după ce Thandiwe Newton a renunțat. Discutând despre rol, ea a oferit câteva indicii cu privire la ceea ce oamenii se pot aștepta de la personajul ei și a explicat că urmează să joace o „femeie puternică”. Ea a continuat în glumă: „Știți cum a fost ziua mea de filmare? Stăteam și priveam, de exemplu, 12 bărbați, dansând semi-dezbrăcați și făcând piruete. Și am ajuns să-i conduc și să le dau ordine”.

 „Magic Mike: Ultimul dans” ajunge în cinematografe anul viitor, începând cu data de 10 februarie, cu doar câteva zile înainte de Sfântul Valentin- Ziua Îndrăgostiților (14 februarie).

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net