N-are rivală pe covorul roșu! Salma Hayek, decolteu de infarct

Ultima actualizare:

Salma Hayek (56 de ani) a fost în centrul atenției miercuri seară, la cea de-a 25-a ediție Premiilor GQ Men of the Year, care a avut loc la hotelul The Mandarin Oriental din Londra.

Salma Hayek a purtat o rochie roșie, la Premiile GQ (Foto: Profimedia)
Salma Hayek a purtat o rochie roșie, la Premiile GQ (Foto: Profimedia)

Salma a întors toate privirile, pe covorul roșu din Londra

Citește și: Cronica Instagramului. Salma Hayek - blocată în baie, Rihanna - în lenjerie intimă la Paris, Hulk Hogan - divorțat

Actrița de origine mexicană a purtat o rochie roșie, semnată de Viviene Westwood, ce i-a venit ca turnată pe formele voluptoase. Vedeta ținutei a fost, desigur, decolteul generos, evidențiat și de umerii căzuți ai rochiei. Ce-i drept, are cu ce se mândri!

Salma, care are o avere de 200 de milioane de dolari, a ales drept acesorii o pereche de cercei în formă de floricele, cu pietre prețioase roz și verzi, relatează tabloidul britanic Daily Mail. Machiajul a fost unul de seară, Hayek optând pentru un smokey-eye și un ruj subtil, de culoare roșie, iar părul și l-a lăsat desfăcut pe spate în bucle lejere. În picioare, diva a ales să poarte o pereche de platforme negre.

Iată și: Salma Hayek, într-un costum de baie prea mic pentru formele ei.

Hayek se pregătește să-și promoveze noul film de animație „Puss in Boots: The Last Wish”, unde și-a oferit vocea personajului Kitty Softpaws. Pelicula este un spin-off al francizei „Shrek”, axat pe personajul din titlu, adus la viață de actorul Antonio Banderas. Va fi lansat în cinematografe pe 21 decembrie.

La începutul acestei luni, Hayek a participat la Gala LACMA Art + Film purtând o rochie Gucci ombre, împodobită cu strasuri. Și acolo a avut un decolteu amețitor.

Vezi și: Ce sexy este Salma Hayek în costum de baie! Decolteul amețitor i-a amuțit pe fani

Premiile GQ Men of the Year celebrează anual cele mai strălucite nume din modă, cultură și politică . Premiile de anul acesta au fost găzduite de brandul Boss. Printre premiați au fost Stromzy, Lee Jung-jae, Zoë Kravitz, Sir Mo Farrah, Ashley Walters și Joseph Quinn.

Participanții la eveniment au fost răsfățați cu o cină generoasă de către faimoșii bucătari Heston Blumenthal și Tom Kerridge, înainte de a merge la petrecere. Revista glossy GQ a anunțat ce vor primi fețele celebre în pungile lor chic cadou, într-o postare făcută la începutul acestei luni. Invitații norocoși au primit, printre altele, căști Bowers & Wilkins de 599 de lire (3.370 RON) sterline, dar și un abonament la clubul The Ivy - în valoare de 1750 de lire sterline (aproximativ 9.800 de RON)

Te-ar putea interesa și: Salma Hayek are casa bântuită de fantome

Secretele Salmei Hayek pentru o piele perfectă

În septembrie, actrița din "Frida" a sărbătorit împlinirea vârstei de 56 de ani. Vedeta pare că a descoperit izvorul tinereții, căci arată la fel de bine ca în tinerețe. Cum face să nu aibă riduri? Ei bine, Salma Hayek a dezvăluit că în timpul liber nu folosește deloc machiaj și își lase pielea să respire.

Află mai multe despre: Salma Hayek a pozat sexy in costum de baie, de ziua ei!

Diva a mărturisit că urmează secretele învațate de la bunica ei, care a avut licență în Cosmetologie: "Nu mă spăl dimineața pe față. Bunica m-a învățat că noaptea, pielea ta reface toate lucrurile pe care le-ai pierdut în timpul zilei. De asemenea, daca ma curăț foarte bine noaptea, de ce ar fi murdară pielea când mă trezesc?".

Salma Hayek este căsătorită din 2009 cu omul de afaceri francez François-Henri Pinault, alături de care are o fată adolescentă, pe Valentina Paloma (15 ani).

Iată și: Salma Hayek: ”Îmi cresc sânii și acum”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
foto 2   Florin Calinescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net