VIDEO Cum își ajută tatăl, fiica cea mică a lui Bruce Willis. Emma Heming: „Aș vrea să nu plâng”

Ultima actualizare:

Boala de care suferă Bruce Willis, demența, avansează, iar celebrul actor este mai schimbat cu fiecare zi. Niciun un minut însă nu este lăsat singur de familie și prieteni. Iar fiica cea mică a lui Bruce Willis și a soției lui, Emma Heming, în vârstă de 9 ani, a început să studieze despre boală ca să își ajute tatăl în acaestă grea încercare. Emma Heming a vorbit despre acest lucru abia stăpânindu-și lacrimile.

Sursa foto: Instagram Emma Heming
Sursa foto: Instagram Emma Heming

În luna februarie a acestui an, actorul american Bruce Willis, în vârstă de 68 de ani, a fost diagnosticat cu demență. Soția lui, Emma Heming, îi este aproape neîncetat și îl susține cu absolut tot ce poate. În aparițiile ei în social media este evident cât de mult o afectează emoțional starea lui Bruce Willis.

Dar ea și-a luat angajamentul să îl îngrijească din prima zi în care actorul a primit diagnosticul.

Emma se confruntă acum cu un nou aspect. Prietenii care vin să îl viziteze nu își pot ascunde uimirea când dau cu ochii de „noul„ Bruce Willis, trasformat de boală. Într-o discuție cu Ty Lewis, un trainer certificat în îngrijirea bolii Alzheimer ea a dezvăluit acest lucru.

„Oamenii sunt emoționați atunci când vin să-l vadă pe Bruce, nu sunt obișnuiți să vadă persoana pe care o cunoșteau într-o stare diferită. Acest lucru poate fi puțin complicat”, a spus ea.

Fiica lui Bruce are 9 ani și a început să studieze boala tatălui ei

Emma a împărtășit cu fanii săi de pe Instagram o poveste emoționantă, vorbind despre modul în care fiica lor, Evelyn își ajută tatăl pentru a trece mai ușor peste această perioadă grea a vieții lui.

„Trebuie să vă spun această poveste și voi încerca să o fac fără să plâng”, și-a început Emma Heming Willis discursul.

Vizibil emoționată și abia stăpânindu-și lacrimile, Emma a povestit cum Evelyn și-a petrecut timpul liber căutând informații despre demență și a aflat că persoanele care suferă de această boală „se pot deshidrata grav”.

„Așa că i-am spus: Evelyn, ne vom asigura întotdeauna că tati are o sticlă de apă în mână. Îți mulțumesc că m-ai anunțat. Dar faptul că ești curioasă și că te informezi despre boala tatălui tău este cea mai bună dovadă de iubire și compasiune pe care îl poți face”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net