Whoopi Goldberg, suspendată de la TV din cauza unor remarci despre Holocaust

Ultima actualizare:

Actrița Whoopi Goldberg a fost suspendată din show-ul TV de succes pe care-l prezenta, pe motiv că a făcut afirmații ofensatoare despre Holocaust.

image

Actrița americană Whoopi Goldberg, în vârstă de 66 de an, este una dintre cele mai mari vedete de la Hollywood. Deși ea nu a mai activat în domeniul cinematografiei, continuă să fie prezentă la TV prin intermediul show-ului de succes The View, pe care îl găzduiește alături de alte actrițe și personalități din SUA. 

Whoopi Goldberg este una dintre favoritele publicului american, cu toate acestea nici ea nu este scutită de scandal. Recent actrița de culoare a fost acuzată că a făcut afirmații ofensatoare despre Holocaust și implicit la adresa evreilor.

Whoopi Goldberg a declarat în urmă cu o săptămână, în cadrul show-ului The View că Holocaustul este în esență o chestiune pur umană, nu una rasială. Actrița a mai adăugat că genocidul din timpul celui de-Al Doilea Război Mondial a fost un conflict ce privește umanitatea la scară largă.

Deși una dintre coprezentatoarele ei a atenționat-o pe Whoopi că Holocaustul a fost cauzat de ideea supremației rasei albe, actrița a răspuns că a fost vorba de două grupuri de oameni aparținând rasei albe. 

Whoopi Goldberg și-a cerut iertare public de două ori și a recunoscut că a abordat greșit o problemă extrem de delicată. 

Postul de televiziune ABC care difuzează show-ul The View a luat imediat măsuri și a anunțat că actrița Whoppi Goldberg va fi suspendată timp de două săptămâni din cadrul emisiunii. Directorul postului ABC, Kim Godwin a declarat că toți cei din cadrul trustului media susțin lupta evreilor și respecta istoria lor extrem de tragică. 

Actrița Whoopi Goldeberg și-a asumat consecințele afirmațiilor despre Holocaust

Actrița Whoopi Goldberg a subliniat că își asumă consecințele și că înțelege de ce oamenii sunt supărați. 

"Am făcut unele afirmații și mă simt responsabilă pentru faptul că vorbele mele au supărat foarte mulți oameni, ceea ce nu a fost intenția mea. Acum înțeleg unde am greșit și sunt profund recunoscătoare pentru informațiile pe care le-am primit cu privire la subiect. Conștientizez acum că Holocaustul a fost și o chestiune rasială, deoarece Hitler îi considera pe evrei o rasă inferioară", a specificat actrița, potrivit nytimes.com

  Urmăriți știrile Click! și pe Google News

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net