Actrița din imagine stârnea hohote de râs atunci când apărea pe scenă, însă a trăit o adevărată dramă. S-a căsătorit cu forța, iar soțul a înșelat-o

A strălucit pe scenă, a stârnit hohote de râs și a transmis publicului energie pozitivă, însă nimeni nu a știut ce se ascundea în sufletul ei. Cristina Stamate, căci despre ea este vorba, are o poveste de viață impresionantă. Regretata actriță a trecut printr-o serie de drame cumplite. 

Cristina Stamate a trecut printr-o serie de drame în timpul vieții / Foto: Teatrul de Revistă Tănase
Cristina Stamate a trecut printr-o serie de drame în timpul vieții / Foto: Teatrul de Revistă Tănase

„Am început să caut cu disperare un medic”

Cristina Stamate a trecut printr-o căsătorie eșuată în timpul vieții. Actrița s-a măritat la 19 ani, dar a regretat. Mama ei a fost cea care a insistat să se căsătorească, iar soacra ei a considerat-o potrivită pentru cel cu care avea să își unească destinul. A rămas însărcinată, însă a trecut printr-un avort, lucru pe care l-a și regretat mai târziu.

 „Am realizat că sunt însărcinată foarte târziu, pentru că nu ştiam nici măcar care este data de la care trebuie să socoteşti. Aveam examenul de diplomă. Aveam planuri de viitor. Nu aveam nici un sentiment că acolo e cineva, e om, nu e om… Nici nu mă întrebam nimic, pentru că era ceva care mă încurca foarte tare.

Am început să caut cu disperare un medic. Asta era o incursiune aproape demnă de James Bond, pentru că rezultatul putea fi pedepsirea amândurora. Am găsit un medic a cărui specializare erau operaţiile pe creier. Şi operaţia, ca să zic aşa, s-a întâmplat pe masa din sufragerie, acasă la mama mea.

Când s-a sfârşit intervenţia, după ce am fost uşor ameţită de o injecţie, i-a spus mamei mele: „Coană mare, vino încoace să-ţi iei nepotul!”. Atunci nu am luat în seamă foarte tare. Scăpasem de ceea ce mă încurca, dar mi-au rămas în minte cuvintele că primul meu copil era băiat”, mărturisea Cristina Stamate, potrivit doxologia.ro.

A fost înșelată de soț și nu s-a mai recăsătorit după divorț

Regretata Cristina Stamate a fost înșelată de soț. Aceasta a fost căsătorită cu actorul Dan Ivănescu timp de 11 ani și chiar dacă i-a fost infidel, ea l-a iertat, cel puțin pentru o vreme, căci mai târziu au ajuns la divorț.

„Eram îmbrăcată într-un costum de clovn, foarte discret, de altfel, în toate culorile. Mi-am pus pardesiul pe deasupra, pentru că aşa cerea anotimpul şi m-am dus acasă. Nu pusese lanţul la uşă, aşa că am deschis foarte simplu cu cheile mele. I-am văzut în aceeaşi încăpere şi am spus "bună seara".

Că nu au făcut infarct pe moment, este fix treaba lor. Pe atunci fumam, am deschis şifonierul şi mi-am luat un pachet de ţigări, de parcă de asta venisem eu acasă, nu că mă stârnise femeia aia. Apoi am plecat înapoi la teatru să joc. Numai eu ştiu cum am jucat actul II. O vreme am trecut peste infidelitate, pentru că am zis că după 11 ani te mai saturi de persoana de lângă tine, dar apoi am pus punct. Scuzele nu ar fi mers la mine. Nu sunt genul", mai spunea ea în timpul vieții. 

După divorț, actrița nu s-a mai căsătorit, întrucât se obișnuise cu singurătatea și era mereu ocupată cu proiectele sale în actorie.

„Nu din dezamăgire nu m-am mai căsătorit. Ci fiindcă m-am obişnuit cu binele. Când eşti aşa independent şi activ că mine, nu simţi singurătatea. Că-ţi mobilezi viaţă cu lucruri frumoase, lucruri pentru care arzi, care te pasionează. Singurătatea devine ca un drog, e o formă de bucurie. Când ai independenţa financiară, când ai o meserie care-ţi place, care te preocupă, în care ai succes, când ai prieteni, te obişnuieşti cu modelul „cand vreau lume, ieşiri, le am, când nu, lăsaţi-mă în pace”, a declarat ea pentru Formula As.

„Sunt conștientă că există o plată pentru toate lucrurile ăstea. Am trecut peste foarte multe alte lucruri – pierderea părinților mei, pierderea fratelui meu – și am jucat teatru. Am jucat teatru, nu în sensul că m-am prefăcut, ci că mi-am lăsat hainele de doliu acasă și m-am dus și am pus paietele și penele în cap la teatru”, a mai spus actrița într-un alt interviu.

Cristina Stamate s-a stins din viață la doar o săptămână după Stela Popescu

Cristina Stamate s-a stins din viață pe 27 noiembrie 2017, la scurt timp după Stela Popescu. Actrița și-a dat ultima suflare pe patul de spital din Floreasca, acolo unde era internată de câteva zile. Avea 71 de ani, iar în ultimii ani s-a confruntat cu probleme grave la inimă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Gabriela cristea reteta biscuiti jpg
Banner Alexandru Ciucu
Demi Moore
andra maruta jpg
doinita oancea lora jpg
jennifer lopez ben affleck intalnire profimedia jpg
Vedeta are o relație în trei, pasională și lipsită de inhibiții, cu Jorge și Toto Dumitrescu
banner gina pistol png
image
actualitate.net
image
actualitate.net