Actrița Valeria Ogășanu, înmormântată azi. Care a fost ultima ei dorință: „Era pregătită”

Ultima actualizare:

Mulți oameni din București au scris pe rețelele de socializare că și-ar fi dorit să-i aducă un ultim omagiu actriței Valeria Ogășanu, soția lui Virgil Ogășanu, însă trupul neînsuflețit al acesteia a fost depus la capela din comuna Cornu, județul Prahova. De fapt, aceasta ar fi fost ultima dorință a femeii, scrie adevărul.ro.

Actrița Valeria Ogășanu a decedat la vârsta de 76 de ani Foto: Facebook
Actrița Valeria Ogășanu a decedat la vârsta de 76 de ani Foto: Facebook

Sicriul nu a fost depus în foaierul unui teatru din București 

„Trupul neînsuflețit al mamei mele a fost depus, ieri, la capela din comuna Cornu. N-am mai vrut să punem sicriul și în foaierul teatrului. N-am pus nici lumânări sau fotografii, nu am văzut rostul, dacă ea nu era acolo. A fost dorința ei și i-o respectăm, aceea de a o depune direct la capela din Cornu, comună unde a locuit în ultimii ani", a declarat pentru playtech.ro Mihai Ogășanu, singurul fiu al cuplului Valeria și Virgia Ogășanu.

Mama n-a vrut nici să-i lăsăm sicriul descoperit, mi-a zis că își dorește ca lumea să o țină minte așa cum era pe scenă. Am pus, însă o poză frumoasă la capătâiul sicriului ei. Mama ne-a mai rugat ca lumea să nu vină la înmormântarea ei îmbrăcată în negru, să nu purtăm doliu. La capelă, lumea a adus multe coroane de flori albe”, a mai explicat Mihai Ogășanu.

Ce spune fiul Valeriei Ogășanu 

Compozitorul Mihai Ogășanu a declarat pentru playtech.ro că mama lui și-a pregătit despărțirea de cele lumești în cele mai mici amănunte, după ce a aflat că a pierdut lupta cu boala de care suferea, cancer generalizat.

,,Știu că poate părea siropos, dar eu și mama am avut multe discuții pe tema plecării ei, am discutat multe lucruri, din timp. Era pregătită, cumva, să știți că mama mea a fost o vitează", a declarat Mihai Ogășanu.

Actrița Valeria Ogășanu a murit la 76 de ani

Valeria Ogășanu a murit la 76 de ani. A fost actriță a Teatrului Bulandra și a interpretat peste 30 de roluri în spectacole importante ale teatrului, ultimul alături de soțul său, Virgil Ogășanu, în 2017. A avut roluri notabile in filmele Brigada Diverse intră în acțiune, Frații Jderi, Fram, Trandafirul galben şi Alarmă in deltă.

Valeria Ogăşanu s-a născut la 23 septembrie 1946 în Bucureşti, România. A absolvit Institutul de Artă Teatrală şi Cinematografie şi a fost căsătorită cu actorul Virgil Ogăşanu.

Citește continuarea articolului pe adevărul.ro.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net