Adela Popescu, anunț neașteptat, făcut cu ocazia zilei sale de naștere. Fanii, în extaz

Adela Popescu, una dintre cele mai cunoscute vedete din showbiz-ul românesc, a făcut o destăinuire de zile mari cu ocazia zilei sale de naștere. Ieri, actrița a împlinit frumoasa vârstă de 38 de ani și s-a bucurat de surpriza pe care i-a organizat-o familia. Cu această ocazie, Adela Popescu a făcut o mică mărturisire ce are legătură cu latura profesională. 

Adela Popescu / foto: arhiva Click!
Adela Popescu / foto: arhiva Click!

Radu Vâlcan alături de cei trei băieți pe care îi are cu Adela Popescu i-au pregătit acesteia o surpriză de zile mari: au decorat curtea casei lor potrivit pentru o petrecere aniversară și au comandat sushi. Adela a fost emoționată până la lacrimi! 

Adela Popescu revine în muzică?

Actrița a postat pe contul de Instagram momente de la „petrecerea-surpriză” pe care i-a organizat-o familia ei și a transmis un mesaj prin care a anunțat că a făcut două promisiuni: una personală, pe care nu a dezvăluit-o, și alta fiului ei, Alexandru. I-a promis acestuia că va scoate o piesă pe care el o adoră - „Mii de jurăminte” - semn că actrița va cocheta, din nou, cu industria muzicală românească. 

„De ziua mea, anul ăsta, am făcut două promisiuni:

1. Mie. Așa că rămâne „«între noi»

2. Lui Alexandru. I-am promis că voi scoate melodia care îi place lui atât de mult, «Mii de jurăminte» Băieții mi-au pregătit astăzi o petrecere surpriză în curte. Au decorat ei frumos, au comandat sushi (asta mănânc eu cu Alexandru în ziua noastră), popcorn (asta mănâncă Andrei la «seara de film», și tot ce au mai găsit prin frigider (asta mănâncă Adrian mereu și oricând). Însă, de departe, cel mai emoționant moment a fost când mi-au dat scrisorile făcute pentru mine”, este mesajul publicat de Adela Popescu, pe pagina sa personală de Instagram. 

Adela Popescu a vorbit despre numele băițeilor ei 

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează un cuplu de aproape 15 ani. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare a serialului „Iubire și onoare”, iar după 5 ani de relație au spus marele „Da” în fața altarului.

Au devenit părinții a trei băieți minunați: , Alexandru, Adrian și Andrei, iar faptul că toate cele trei prenume încep cu litera „A” i-a intrigat pe internauți. Adela Popescu a venit cu o explicație în acest sens:

„Mai întâi, a pornit de la numele Alexandru. Eu mărturisesc că, atunci când am aflat că o să am băiețel, nu am avut nicio preferință de nume. Numele meu preferat de băiat era, culmea, Radu, dar nu puteam să îi punem și lui Radu… Radu Junior! Atunci am stat, ne-am gândit și am ajuns la varianta de Alexandru, care mi-a plăcut și mie foarte mult fiindcă este un nume puternic și are însemnătate. Nu voiam două nume, de-abia găsisem unul, era complicat să îl găsim și pe al doilea. Ne-am dorit să fie un nume frumos, dar care să fie și nume de sfânt. Alexandru era perfect.

A doua oară, am zis să existe o unitate între numele băieților, dacă nu avem neapărat un nume preferat. Am zis să găsim un nume tot cu „A, dar care să fie și nume de sfânt. Nu poți să îi pui unui copil un singur nume și altuia două, cei care au copii știu la ce mă refer. Dacă nu considerăm că au niște nume super speciale, măcar să fie special faptul că toți trei încep cu litera „A. Asta a fost toată treaba, iar acum ni se pare că li se potrivesc perfect.”, a dezvăluit soția lui Radu Vâlcan, într-un interviu viva.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Diana Vanity Fair jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Banner Laura Cosoi
image png
halle berry getty jpg
paris hilton lenjerie intima jpg
Banner Monica Bârlădeanu
roman burtsev leonardo dicaprio profimedia jpg
monica birladeanu valeriu gheorghita instagram jpg
Banner Liviu Varciu
image
actualitate.net
image
actualitate.net