Adela Popescu, șocată de reacția copiilor ei! Cum a reacționat unul dintre băieți, după ce i-a făcut o banală omletă

Adela Popescu, una dintre cele mai îndrăgite mămici din showbiz-ul românesc, încearcă să le facă toate poftele copiilor săi. Ea și Radu Vâlcan au devenit părinții a trei băieți minunați: Alexandru, Andrei și Adrian, iar actrița a fost martora unui moment amuzant cu unul dintre cei mici, atunci când a pregătit mâncarea. 

Adela Popescu este mamă a trei băieți / foto: Social media
Adela Popescu este mamă a trei băieți / foto: Social media

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează un cuplu de ani de zile și se bucură de un succes răsunător. Petrec timp cu cei mici și au grijă să le facă toate poftele, și deseori postează în social media momente amuzante. 

Adela Popescu, situație amuzantă cu unul dintre copii

Adela Popescu a pregătit mâncarea pentru copiii săi, iar unul dintre ei a avut o reacție de-a dreptul amuzantă și savuroasă atunci când mama sa i-a adus omleta. În spirit de glumă, Adela Popescu a mărturisit că unul dintre băieți nu a avut încredere în ea atunci când a venit vorba de mâncare, încât a mirosit-o înainte de a o consuma. 

„Stai să miros. Da, e ometă. Săracul copil, nu are încredere în ce gătesc” - a scris, amuzată, Adela Popescu pe social media.

Imaginea postată de Adela Popescu pe Instagram
Imaginea postată de Adela Popescu pe Instagram

Motivul pentru care numele copiilor Adelei și lui Radu încep cu litera A

Una dintre cele mai mari curiozități ale fanilor au avut legătură cu faptul că numele celor trei băieți ai cuplului încep cu litera A. De ce au luat părinții lor această decizie. 

„Mai întâi, a pornit de la numele Alexandru. Eu mărturisesc că, atunci când am aflat că o să am băiețel, nu am avut nicio preferință de nume. Numele meu preferat de băiat era, culmea, Radu, dar nu puteam să îi punem și lui Radu… Radu Junior! Atunci am stat, ne-am gândit și am ajuns la varianta de Alexandru, care mi-a plăcut și mie foarte mult fiindcă este un nume puternic și are însemnătate. Nu voiam două nume, de-abia găsisem unul, era complicat să îl găsim și pe al doilea. Ne-am dorit să fie un nume frumos, dar care să fie și nume de sfânt. Alexandru era perfect.

A doua oară, am zis să existe o unitate între numele băieților, dacă nu avem neapărat un nume preferat. Am zis să găsim un nume tot cu „A, dar care să fie și nume de sfânt. Nu poți să îi pui unui copil un singur nume și altuia două, cei care au copii știu la ce mă refer. Dacă nu considerăm că au niște nume super speciale, măcar să fie special faptul că toți trei încep cu litera „A. Asta a fost toată treaba, iar acum ni se pare că li se potrivesc perfect.”, a dezvăluit soția lui Radu Vâlcan, într-un interviu viva.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Banner Dana Marijuana
Banner Camelia Mitoseru
petre roman si silvia chifiriuc jpg
Banner Elena Merisoreanu
Banner Adina Buzatu
Banner murături
image png
Banner Mihai Traistariu
image
actualitate.net
image
actualitate.net