Doi dintre băieții lui Radu Vâlcan și ai Adelei Popescu au iubite „Nu ştiu ce m-aş fi făcut dacă aveam fete”

Adela Popescu (37 de ani) și Radu Vâlcan (47 de ani) formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au împreună trei copii: Alexandru, Andrei și Adrian. De altfel, într-un interviu, prezentatorul a dezvăluit că doi dintre băieții săi au deja iubite.

Radu Vâlcan a povestit că doi dintre băieții săi au iubite / foto: arhiva Click!
Radu Vâlcan a povestit că doi dintre băieții săi au iubite / foto: arhiva Click!

Adela Popescu și Radu Vâlcan se bucură de o familie înfloritoare. Vedetele de televiziune sunt părinții a trei băieți: Alexandru, Andrei și Adrian. Într-un interviu, prezentatorul TV, vorbind despre noul sezon „Insula Iubirii”, deschizându-se astfel un subiect despre dragoste, a dezvăluit că doi dintre băieții săi au deja iubite.

Doi dintre băieții mei au «iubite», la școală și grădi. Mă rog… Nu ştiu ce m-aş fi făcut dacă aveam fete, din punctul ăsta de vedere”, a dezvăluit Radu Vâlcan, cu ceva timp în urmă, pentru tvmania.ro.

De ce copiii celor doi au nume care încep cu litera A

Pentru cei care nu au observat, Radu Vâlcan și Adela Popescu sunt părinții a trei băieți a căror nume începe cu litera A. De ce au făcut această alegere?

„Mai întâi, a pornit de la numele Alexandru. Eu mărturisesc că, atunci când am aflat că o să am băiețel, nu am avut nicio preferință de nume. Numele meu preferat de băiat era, culmea, Radu, dar nu puteam să îi punem și lui Radu… Radu Junior! Atunci am stat, ne-am gândit și am ajuns la varianta de Alexandru, care mi-a plăcut și mie foarte mult fiindcă este un nume puternic și are însemnătate. Nu voiam două nume, de-abia găsisem unul, era complicat să îl găsim și pe al doilea. Ne-am dorit să fie un nume frumos, dar care să fie și nume de sfânt. Alexandru era perfect.

A doua oară, am zis să existe o unitate între numele băieților, dacă nu avem neapărat un nume preferat. Am zis să găsim un nume tot cu „A, dar care să fie și nume de sfânt. Nu poți să îi pui unui copil un singur nume și altuia două, cei care au copii știu la ce mă refer. Dacă nu considerăm că au niște nume super speciale, măcar să fie special faptul că toți trei încep cu litera „A. Asta a fost toată treaba, iar acum ni se pare că li se potrivesc perfect.”, a dezvăluit soția lui Radu Vâlcan, într-un interviu viva.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
mihaela radulescu jpg
cristina mare jpg
Ozana Barabancea, o femeie fericită
Banner Titi Aur
heidi klum profimedia jpg
sofia  vergara emmy 2024 gettyimages jpg
florin piersic david popovici colaj click jpg
banner Iulian Lemnaru
image
actualitate.net
image
actualitate.net