Adela Popescu și Radu Vâlcan au împlinit 9 ani de căsătorie. „E un om pe care nu-l placi din prima”. Cum au sărbătorit. FOTO

Ziua de 22 august este una specială pentru Adela Popesu și Radu Vâlcan. Cei doi îndrăgostiți celebrează astăzi nouă ani de căsătorie. Ireal de frumos cum au ales să sărbătorească acest eveniment important pentru ei. 

Adela Popescu și Radu Vâlcan / foto: Social media
Adela Popescu și Radu Vâlcan / foto: Social media

Fosta prezentatoare de la „Vorbește Lumea” și prezentatorul „Insula Iubirii” s-au căsătorit în anul 2015. Evenimentul a fost unul special, s-a desfășurat la munte, într-un chalet de lux, în prezența a 60 de invitați, doar persoanele dragi și apropiate sufletului lor. 

Adela Popesu și Radu Vâlcan, moment magic sub clar de lună 

Vedetele și-au luat cei trei copii și împreună au mers la mare. Seara trecută a fost una specială pentru Adela Popesu și Radu Vâlcan, care sub clar de lună au celebrat încă un an în plus de căsătorie. 

Pe pagina de Instagram a actriței din „Retreat Vama Veche” apare o imagine de la mare, în care a surprins lumina lunii oglindită în Marea Neagră. 

Imaginea postată de Adela Popescu / foto: Captură InstaStory
Imaginea postată de Adela Popescu / foto: Captură InstaStory

Au avut o nuntă de vis! 

Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au căsătorit în anul 2019, în Brașov, într-un cadru de vis. Rețelele de telefonie mobilă nu aveau semnal, iar marele anunț al nunții a fost făcut de actriță după câteva zile de la căsătorie. 

Pe blogul personal, Adela Popescu a realizat o postare intitulată „Nunta noastră”, în care a vorbit despre căsătoria cu Radu Vâlcan. 

Adela Popesu și Radu Vâlcan la nunta lor / foto: Social media
Adela Popesu și Radu Vâlcan la nunta lor / foto: Social media

  „Am petrecut de joi până duminică, ca în povești, împreună cu cei 60 de invitați, prietenii și familia, unde s-a încins cea mai tare petrecere la care am fost până acum. Închid ochii și îmi amintesc hambarul visurilor noastre ce se înalță semeț din grădinile domeniului unic în România, înconjurat de păduri de brazi, flori multicolore, la 1000 de metri altitudine, doar noi și… o viaţă înainte în doi. Alaiul până la biserică, acolo unde toți cei prezenți ne-au însoțit pe jos, cu voie bună, sârba din cotitură. Căci ce nuntă este aceea fără sârbă, vorba tatălui meu“, a scris Adela Popescu, pe blogul ei.

Adela Popescu: „Eu nu m-am îndrăgostit la prima vedere”

Adela Popescu formează un cuplu cu soțul ei încă din anul 2010, urmând ca relația lor să se materializeze în căsătorie 5 ani mai târziu. 

Deși formează unul dintre cele mai adorate cupluri mondene, actrița recunoaște că între ea și Radu Vâlcan nu a fost dragoste la prima vedere. 

Eu nu m-am îndrăgostit la prima vedere. Am lucrat mult timp împreună până să mă îndrăgostesc de el, iar comportamentul lui social nu era pe gustul meu neapărat, nu era un bărbat la care să zic că așa aș vrea să fie, nu am avut asta absolut deloc. În momentul în care am început să vorbim noi doi, abia atunci l-am descoperit și m-am îndrăgostit de el. El este un om pe care poți să-l placi fizic din prima, dar cum l-am cunoscut eu, nu-l placi din prima, pentru că nu se lasă descoperit deloc. Ori că e timid, nu știu. Sunt unii oameni care reușesc să se facă foarte plăcuți social, el nu”, a dezvăluit Adela Popescu, în podcast-ul „La Cină” cu Ionela Năstase.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry Regele Charles Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Imagini de la parastasul de 9 ani al lui Corneliu Vadim Tudor foto: Facebook
banner denisa manelista png
Banner gina pistol png
daliana raducan si razvan simion jpg
Banner Cristian Tantareanu Anca Turcasiu
banner Aida Parascan png
Anca Dinicu  jpg
addison rae jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net