Adela Popescu a rămas cu gura căscată! Ce a putut să îi spună fiul ei: „Ce mamă rea”

Ultima actualizare:

Adela Popescu este mereu activă în mediul online, acolo unde își ține fanii la curent cu toate activitățile pe care le desfășoară în viața de zi cu zi. Prezentatoarea TV se numără printre cele mai apreciate vedete din showbizul autohton, astfel că urmăritorii ei sunt mereu pe fază atunci când postează ceva pe platformele de socializare.

Adela Popescu a fost uimită de fiul ei
Adela Popescu a fost uimită de fiul ei

Așa s-a întâmplat și de această dată, întrucât soția lui Radu Vâlcan a împărtășit cu fanii săi o întâmplare legată de fiul ei, Alexandru. Actrița a rămas uimită de ceea ce a putut să-i spună cel mic.

Adela Popescu a rămas uimită de dorința fiului ei

Adela Popescu și Radu Vâlcan au împreună 3 copii, pe Alexandru, Andrei și Adrian. Cei mici, de 6,4 și respectiv un an și jumătate, sunt tare năstrușnici și reușesc întotdeauna să își lase părinții fără cuvinte. În familia actriței nu există niciodată timp pentru a interveni plictiseala sau monotonia, căci discuțiile pe care le poartă cu fiii săi sunt mereu amuzante.

Ei bine, de această dată, vedeta TV și-a făcut fanii să râdă în hohote în urma unei discuții pe care a purtat-o cu fiul cel mare. Mai exact, Alexandru i-a spus Adelei Popescu că tocmai i-a ruinat cel mai mare vis, acela de a-și petrece ziua de naștere în Japonia, alături de colegii de clasă. În spirit de glumă, soția lui Radu Vâlcan nu a putut decât să accepte că, pentru moment, „prietenia” cu băiețelul ei a luat sfârșit.

„Am vrut să vă spun că în seara asta am stricat prietenia cu Alexandru. „Mi-ai stricat cel mai frumos vis al meu. Voiam să îmi fac și eu ziua de naștere cu toți colegii mei în Japonia.” Ce mamă rea”, a scris Adela Popescu pe Instastory.

Captură - Instastory Adela Popescu
Captură - Instastory Adela Popescu

Adela Popescu și Radu Vâlcan își doresc să devină părinți a patra oară?

Viața Adelei Popescu și a lui Radu Vâlcan s-a schimbat radical odată cu venirea pe lume al celui de-al treilea copil. Cei doi au fost nevoiți să își reorganizeze total viața, însă se pare că nu au exclus deloc varianta de a avea al patrulea copil. Totuși, în urma unei discuții purtate de cei doi, aceștia au ajuns la concluzia că momentan nu își doresc să își mărească familia cu încă un membru.

„Am avut o singură discuție pe tema asta, dar a trecut repede. Întrebarea a fost pusă așa: Dacă am știi sigur 100% că al patrulea e fetiță, ne-am băga? Am avut așa, trei secunde, și am zis NU. Și el„ Nu, nu, uită discuția asta”, a spus Adela Popescu, în urmă cu ceva timp.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net