Cum arată prima soție a lui Radu Vâlcan. Soțul Adelei Popescu se însurase la 26 de ani, dar a divorțat după patru ani: „Nu am greşit”

Puțini știu că prima soție a lui Radu Vâlcan a fost Tereza Tranakas. O femeie de afaceri cu o avere impresionantă, dar și cu un trup de invidiat. Vedeta mărturisea că divorțul s-a produs pentru că nu se mai înțelegeau, iar el își dorea stabilitate. Iată cum s-a transformat fosta lui soție. 

Radu Vâlcan Foto: Instagram
Radu Vâlcan Foto: Instagram

Radu Vâlcan a fost căsătorit cu Tereza

La vârsta de 26 de ani, Radu Vâlcan a fost căsătorit cu Tereza, iar căsnicia lor a durat 4 ani. Soțul fostei prezentatoare de la „Vorbește lumea” spunea că a decis să facă pasul cel mare la vremea respectivă, pentru că i se „părea cool”. Vedeta de la Antena 1 mărturisește că divorțul s-a produs pentru că nu se mai înțelegeau, iar el își dorea stabilitate.

Radu Vâlcan: „M-am căsătorit la 20 pentru că mi se părea cool"

„Nu am greşit nici eu, nici ea. Aşa a fost să fie să fim împreună şi să ne despărţim. Ne-am căsătorit şi am învăţat multe, sunt încercări din viaţă. M-am căsătorit la 20 şi ceva de ani pentru că mi se părea cool. Aşa mi-am imaginat eu că o să fie acel moment, dar nu a fost aşa. Eu doream stabilitate, îmi place familia. Nu mai merge relaţia, nu ne mai înţelegem şi te încarci negativ, asta e o relaţie care nu te mai ajută ca individ să creşti”, spunea Radu Vâlcan în urmă cu ceva vreme.

„Aşa mi-am imaginat eu că o să fie acel moment, dar nu a fost aşa. Eu doream stabilitate, îmi place familia. Nu mai merge relaţia, nu ne mai înţelegem şi te încarci negativ, asta e o relaţie care nu te mai ajută ca individ să creşti”, declara Radu Vâlcan. 

Cum arată acum Tereza

Tereza Tranakas, este o prosperă femeie de afaceri cu o avere impresionantă, dar și cu trup de invidiat. Prima soție a lui Radu Vâlcan are peste 50 de ani și este fondatoarea unei celebre firme de comunicare, fiind expertă în publicitate și marketing. Cariera ei este în plină ascensiune, fiind o femeie de succes care debordează de eleganță. Tereza a vorbit chiar și despre numele mari cu care a lucrat de-a lungul timpului, mândrindu-se cu experiența ei acumulată în domeniul în care activează.

Tereza Tranakas Foto: Instagram
Tereza Tranakas Foto: Instagram

„La începutul carierei mele, am avut șansa să lucrez printre antreprenori mai mult sau mai puțin cunoscuți, cum ar fi Elon Musk, Eric Andersson, Peter Diamandis, Mark Shuttleworth. Primul meu job a fost pentru o agenție de PR & Public Affairs în Washington DC, condusă de o femeie puternică și plină de energie. De la ei m-am inspirat și mi-am propus să pornesc ceva pe cont propriu. Corporația însă a fost și ea o școală foarte bună, mă bucur că am acumulat experiență și în companii de tip start-up și in unele mai mari", a declarat fosta soție a lui Radu Vâlcan, pentru weivent.ro.

Adela Popescu și Radu Vâlcan, un cuplu solid 

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt împreună de 8 ani și au 3 copii Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au cunoscut pe platourile de filmare de la Acasă TV, în anul 2010 și de atunci sunt de nedespărțit. Căsnicia lor durează deja de 8 ani și împreună au trei băieți. Povestea lor de dragoste nu a fost întotdeauna lapte și miere.

Într-un interviu pentru paginadepsihologie.ro, Adela Popescu și Radu Vâlcan au vorbit despre cum s-a schimbat relația lor după ce au devenit părinți. Aceștia au trei băieți, de vârste apropiate, care necesită multă implicare și atenție din partea lor. Datorită faptului că s-au focusat mai mult pe copii decât pe relația lor, situațiie neplăcute au început să apară. Din fericire, Adela Popescu și Radu Vâlcan au reușit să gestioneze situația, astfel încât să repare căsnicia.

„Suntem ca o barcă în derivă, deseori. Uneori pe un râu învolburat, alteori pe o mare liniștită. Dar ca să revenim la exemple concrete, pe noi ne ajută faptul că ai noștri se culcă foarte devreme. Așadar, începând cu ora 20:00, ne putem ocupa de noi. Să bem un pahar, să vorbim, să nu vorbim, să ne uităm la un film. Am reușit, în timp, să ne împărțim destul de bine responsabilitățile. Iar după venirea celui de-al treilea copil am luat decizia să aducem acasă o bonă internă.”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net