Adela Popescu a făcut marele anunț! Ce se întâmplă cu casa în construcții de la Șușani

Ultima actualizare:

Adela Popescu și Radu Vâlcan își construiesc casă la Șușani, acolo unde prezentatoarea a crescut. De curând au făcut și o vizită, iar lucrările sunt în toi. Vedeta a anunțat că dacă totul va decurge conform planului, vacanța de vară și-o vor putea petrece acolo. 

Adela Popescu și Radu Vâlcan Foto: arhivă personală
Adela Popescu și Radu Vâlcan Foto: arhivă personală

Adela Popescu, mesaj despre casa de la Sușani 

Adela Popescu și Radu Vâlcan își construiesc o locuință și la Sușani, satul din Vâlcea unde ea a copilărit și unde locuiesc și acum părinții ei. „Nu prea mai încăpem în casa părintească”, a explicat vedeta, care abia așteaptă ca lucrările să fie finalizate.

Recent, Adela Popescu a lăsat și un mesaj pe pagina sa de Instagram. „Astăzi de dimineață, pe la 9:00, am schimbat brusc planurile și am decis să dăm o fuga până la Sușani. Pe șantier se întamplă deja lucruri vizibile și entuziasmul este așa de mare că nu ne vine să ratăm nicio etapă. Pe lângă asta, știam că o cafea cu părinții e mereu o idee bună. Tati a încins repede grătarul, a pus patru pești pe el, Radu a făcut o salată, mami o cafea, iar eu am cules narcise și mărgăritar din curte. Asta dupa vizita la casa și fabricarea de fantezii și proiecții din fiecare coltișor. Dacă lucrurile se mișcă așa cum ne dorim vara asta o să ne cam facem vacanța la țară."

Ce declara Radu Vâlcan

„Sperăm să o finalizăm anul acesta. Nu cred că o să ne mutăm acolo, dar ar fi foarte bine dacă am sta cât mai mult timp acolo. De fapt, asta este intenția noastră, să petrecem cât mai mult timp acolo, la căsuța noastră de la țară. Oamenii ne întrebau: „Dar cum poți să bagi atâția bani acolo fără să ai un beneficiu?”. Da, dar nu este o investiție. Ba da, este o investiție în sănătate și care este ca o oază de liniște și pentru copii și pentru noi. Și așa viața aici în București este destul de agitată și suntem recunoscători că avem oportunitatea să ne construim acea oază de liniște acolo”, a povestit Radu Vâlcan. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net