Adevărul despre căsnicia dintre Adela Popescu și Radu Vâlcan. Cum s-au cunoscut, de fapt, cei doi: „La început mi se părea dezordonat”

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare, iar după ceva vreme între ei s-a înfiripat o poveste frumoasă de dragoste. Adela Popescu a mărturisit că există și mici reproșuri între ei în prezent. Iată care ar fi acestea! 

Adela Popescu și Radu Vâlcan Foto: arhivă Click!
Adela Popescu și Radu Vâlcan Foto: arhivă Click!

Cum s-au cunoscut Adela Popescu și Radu Vâlcan 

Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au cunoscut pe platourile de filmare, în 2010. Au trecut aproximativ 13 ani de când formează un cuplu și artista a spus în repetate rânduri că între ei a fost dragoste la prima vedere. Cu toate acestea, începuturile lor nu au fost ușoare pentru că artista nu avea o părere tocmai bună despre el.

Celebra actriță a dezvăluit că, deși s-a îndrăgostit la prima vedere de Radu Vâlcan, nu a dat șanse prea mari relației lor. Adela Popescu a spus că acum, după 13 ani de relație, își admiră soțul mai mult decât o făcea la început. 

Adela Popescu: „Îl admir mai mult pe Radu decât la început"

„Au fost două etape. A fost prima etapă în care eram mega îndrăgostită de Radu, așa cum este și normal să fie la început de relație. Mi se pare că este esențial. Dacă nu atunci, atunci când? Cu toate că eram foarte îndrăgostită, îmi puneam destul de multe semne de întrebare, fiindcă eu sunt o ființă destul de rațională.

Eu consider că acum îl admir mai mult pe Radu decât la început, pentru că l-am cunoscut în mai multe ipostaze și l-am cunoscut profund. L-am cunoscut și în momente tensionate, și în momente de fericire, și în momente de abundență financiară, și în perioade mai grele din punctul acesta de vedere. Suntem împreună și vreau să cred că vom rămâne pentru totdeauna”, a declarat Adela Popescu pentru viva.ro.

Ce îi reproșează Adela Popescu lui Radu Vâlcan 

Asta îi reproșez mai mult lui Radu. E mai ordonat decât credeam eu că este. La început, mi se părea atât de dezordonat și împrăștiat, iar acum este foarte organizat cu tot. Eu nu știam că el are aptitudini de contabil. El se ocupă de hârțogărie și se pricepe la plăți”, a mai spus prezentatoarea Tv pentru sursa citată.

Ce declară Radu Vâlcan despre momentul când a cunoscut-o pe Adela

Radu Vâlcan povestește despre acele zile, considerându-se un norocos că și-a găsit marea dragoste. „Aș putea să zic că a fost cea mai pură, inocentă, plină de profunzime perioadă din viața mea. (…) vacanța aceea a accelerat cumva lucrurile și ne-a ajutat să ne lămurim că ne place să ne trezim unul lângă celălalt. La întoarcere, ne-am mutat împreună. Cred că în viață nimic nu este întâmplător.

Probabil că așa a fost și în cazul nostru. Niciodată nu mi-am dorit să mă așez la casa mea, n-aveam niciun motiv s-o fac. Într-adevăr, a apărut Adela ca să mă facă să-mi doresc să mă așez la casa noastră. Sunt un norocos, a apărut, atât!”, a mai povestit Radu Vâlcan.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
banner roxana vancea png
dana budeanu instagram 2 jpg
Bebelus, sarcina  jpg
banner hoteluri vedete png
image
actualitate.net
image
actualitate.net