Casa Adelei Popescu și a lui Radu Vâlcan de la Șușani prinde contur! Cum arată vila de lux acum. VIDEO

Nici nu au ajuns bine pe meleagurile românești, după ce s-au întors din Thailanda, că Adela Popescu și soțul ei Radu Vâlcan au mers direct pe șantier la Șușani, pentru a vedea cum stau lucrările. Casa lor prinde contur, iar artista a publicat mai multe imagini și a arătat și o mostră din planul arhitectei, mai exact, bucătăria.

Casa Adelei Popescu și a lui Radu Vâlcan de la Șușani prinde contur / foto: Colaj Instagram
Casa Adelei Popescu și a lui Radu Vâlcan de la Șușani prinde contur / foto: Colaj Instagram

După ce s-au întors recent din Thailanda, Adela Popescu și Radu Vâlcan au dat o fugă până la Șușani, comuna în care actrița s-a născut și a copilărit și unde părinții ei încă locuiesc, pentru a vedea cum evoluează lucrările la casa lor, unde, alături de cei trei copii, Alexandru, Andrei și Adrian, să vor retrage din agitația Capitalei. Artista a publicat primele imagini și videoclipuri pe pagina sa personală de Instagram, la secțiunea InstaStory.

„Am venit în vizită la căsuță. Nu pot să vă zic cât de fericită sunt”, le-a spus Adela Popescu urmăritorilor. De asemenea, imaginile publicate din interiorul casei dezvăluie o priveliște pitorească spre restul caselor din sat.

Cum arată acum casa Adelei Popescu și a lui Radu Vâlcan

„Vreți să vă arăt câteva randări? Tadaaam! Eu efectiv mor de plăcere. Foarte mulțumită de arhitecta noastră, Crista Nedelcu”, a mai spus actrița, la o fotografie în care prezintă cum va arăta bucătăria. Ulterior, artista și-a dus soțul la socri: „După vizita pe șantier ne-am oprit să luăm o mică gustărică acasă la ai mei”.

Anul trecut, pe 31 octombrie, Adela mărturisea pe rețelele de socializare că visul ei de a-și construi o casă în comuna în care locuiesc părinții ei este pe care să se îndeplinească. Cuplul speră ca vila lor din Șușani să fie gata anul acesta.

De asemenea, tot anul acesta, în mai, alături de mai mulți prieteni, Adela și Radu Vâlcan vor deschide și un hotel la Vama Veche. În vara anului 2022, cuplul a făcut o achiziție importantă pentru familia lor: un apartament în Olimp.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
image png
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
image
actualitate.net
image
actualitate.net