Motivul pentru care Adela Popescu și Radu Vâlcan nu vor colabora niciodată pe plan profesional. De ce refuză să lucreze împreună

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt împreună din anul 2010 și au împreună 3 copii, pe Andrei, Alexandru și Adrian. Deși s-au cunoscut pe platourile de filmare ale telenovelei „Iubire și Onoare”, cei doi nu vor să mai joace într-un astfel de proiect împreună.

Adela Popescu și Radu Vâlcan
Adela Popescu și Radu Vâlcan

„Știm foarte bine până unde este bun unul cu celălalt”

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt împreună din anul 2010 și au împreună 3 copii, pe Andrei, Alexandru și Adrian. Deși s-au cunoscut pe platourile de filmare ale telenovelei „Iubire și Onoare”, cei doi nu vor să mai joace într-un astfel de proiect împreună.

Adela Popescu și Radu Vâlcan nu sunt de acord să mai joace într-un proiect de lungă durată împreună. Actorii au decis, pentru liniștea lor, că cel mai bine este să lucreze separat atunci când vine vorba despre viața profesională.

„Nu, pentru că ne știm limitele. Știm foarte bine până unde este bun unul cu celălalt, profesional vorbesc. Nu trebuie confundate posturile noastre. Ne place foarte mult, atunci când ajungem acasă, să vorbim despre ce s-a întâmplat în ziua respectivă. Ea, când vine în Thailanda, este martoră a filmărilor, vede ce se întâmplă și îi place.

Este o fană a emisiunii (Insula Iubirii – n.red.). La fel e și în cazul meu, atunci când ea participă la un proiect. Efectiv stau și o admir cu emoție de fiecare dată. Și nu cred că e sănătos când doi parteneri lucrează împreună la un proiect. Nu că n-ar funcționa. Este pur și simplu părerea mea. Așa simt”, a mărturisit Radu Vâlcan pentru Unica.

„Sunt foarte bucuros că am jucat cu Adela”

Radu Vâlcan și Adela Popescu vor fi protagoniștii unei comedii care va apărea în toamnă pe marile ecrane. Potrivit trailerului „Retreat Vama Veche”, prezentatorul și soția sa apar împreună doar într-o singură scenă de câteva secunde. Aceștia au mărturisit că nu petrec prea mult timp împreună în cadrul filmărilor, chiar dacă sunt bucuroși că fac parte dintr-un proiect comun.

„Eu sunt foarte bucuros că, în primul rând, am jucat cu Adela. Nu am fost parteneri, dar ne-am distrat foarte mult pentru că am petrecut timp de calitate împreună. Dincolo de zilele de filmare, timpul petrecut acolo, aproape 3 săptămâni, a fost o ocazie pentru noi de a sta singuri, departe de copii. Și, mai mult de atât, am lucrat cu oameni absolut senzaționali, cu Ada Condeescu, aici de față, care este o actriță excepțională“, a mai adăugat prezentatorul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
familie  foto   Shutterstock jpg
clickpentrufemei.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net