Între Adela Popescu și Radu Vâlcan nu a fost dragoste la prima vedere: „Nu era pe gustul meu”

Adela Popescu (37 de ani) și Radu Vâlcan (47 de ani) formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi s-au cunoscut în 2010, pe platourile de filmare. Însă, se pare că nu a fost dragoste la prima vedere, cel puțin pentru artistă. În cadrul podcast-ului „La Cină” cu Ionela Năstase, actrița a dezvăluit că, la început, nu i s-a părut că prezentatorul TV este potrivit pentru ea.

Adela Popescu, despre începuturile relației cu Radu Vâlcan / foto: Instagram
Adela Popescu, despre începuturile relației cu Radu Vâlcan / foto: Instagram

Adela Popescu și Radu Vâlcan se numără printre cele mai apreciate cupluri din lumea mondenă din România. Cei doi sunt împreună din 2010, în 2015 s-au căsătorit și au împreună trei copii. Fosta actriță și partenerul ei de viață reușesc de minune să îmbine profesia cu viața de familie și radiază de fericire împreună. Cu toate acestea, în cadrul podcast-ului „La Cină”, artista a vorbit despre începuturile relației lor și a mărturisit că nu a fost dragoste la prima vedere.

Eu nu m-am îndrăgostit la prima vedere. Am lucrat mult timp împreună până să mă îndrăgostesc de el, iar comportamentul lui social nu era pe gustul meu neapărat, nu era un bărbat la care să zic că așa aș vrea să fie, nu am avut asta absolut deloc. În momentul în care am început să vorbim noi doi, abia atunci l-am descoperit și m-am îndrăgostit de el. El este un om pe care poți să-l placi fizic din prima, dar cum l-am cunoscut eu, nu-l placi din prima, pentru că nu se lasă descoperit deloc. Ori că e timid, nu știu. Sunt unii oameni care reușesc să se facă foarte plăcuți social, el nu”, a dezvăluit Adela Popescu, în podcast-ul „La Cină” cu Ionela Năstase.

Adela Popescu: „Familia pentru noi e foarte importantă”

De asemenea, artista a mai spus că după ce a ajuns să-l cunoască pe Radu Vâlcan și a descoperit că seamănă din multe puncte de vedere, familia fiind extrem de importantă pentru amândoi, s-a îndrăgostit.

Ne-am dat seama că familia pentru noi e foarte importantă. Eu am crescut în ideea asta și să întâlnesc un om pentru care familia e foarte importantă, la el am simțit că eu sunt cea mai importantă persoană din viață, chiar uneori simt că sunt mai importantă decât copiii. Asta mă face să simt, ceea ce pentru mine este foarte important”, a mai spus Adela Popescu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
bani numara salarii pensii bani putini
image
image
image
image
image
image
image png
nicu paleru jpeg
index (28) jpg
Stefan Floroaica varianta jpg
netflix pixabay jpg
doinita oancea colaj instagram jpg
Banner Alexandru Gabriel Variu Insula de 1 milion
banner gabi badalau bianca dragusanu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net