Ce studii are, de fapt, Radu Vâlcan. Nu au nicio legătură cu meseria de prezentator pe care o practică

Radu Vâlcan a trecut de-a lungul timpului de la cariera de model la cea de actor și la cea de prezentator. Copilăria a fost una grea, suferind din cauza tatălui său care era agresiv. Puțini cunosc faptul că Radu în adolescență își dorea să înființeze o trupă rock, însă apoi a ajuns să termine Facultatea de marketing la Academia de Studii Economice din București.

Radu Vâlcan Foto: Instagram
Radu Vâlcan Foto: Instagram

Ce facultate a urmat Radu Vâlcan 

Radu Vâlcan este un actor și prezentator de televiziune român. A urmat cursurile Liceului Industrial Electronică București și apoi a terminat Facultatea de marketing la Academia de Studii Economice din București. În adolescență își dorea să înființeze o trupă rock. În viață a fost călăuzit de bunica lui, care este cea mai importantă persoană din viața sa, fiind cea care l-a crescut, scrie wikipedia.org.

Despre tatăl său, Radu Vâlcan nu are cuvinte de laudă, nedorind să spună prea multe despre copilăria marcată de suferințe. În cadrul unui interviu, Radu Vâlcan a dezvăluit că nu vrea să audă nimic despre tatăl său, Vasile, care a fost deranjat de faptul că fiul său nu îl mai caută de când a devenit cunoscut. 

Care a fost primul job

Domnul în cauză nu este tatăl meu natural, chiar dacă amândoi purtăm acelaşi nume. El este «un tată vitreg» – la propriu şi la figurat – de care nu vreau să mai aud şi cu care am ales să nu mai vorbesc de câţiva ani buni. Amintirile pe care mi le trezeşte numele lui sunt triste şi dureroase. Nu cred că această ieşire publică ar mai fi avut loc dacă astăzi eram şofer de taxi", spunea Radu Vâlcan. 

Partenerul de viață al Adelei Popescu a lucrat, pentru prima dată, ca vânzător de ziare. Moderatorul TV a mai povestit că nu îi este deloc rușine de meseria pe care a avut-o în trecut, ba chiar este mândru pentru că poate împărtăși experiența cu fanii lui.

Cum a devenit cunoscut 

În anul 2008, Radu Vâlcan a început să lucreze în televiziune, ca prezentator al emisiunii „Poveștiri adevărate”, înainte de acest moment lucrând la știri sportive. La începutul carierei sale, Radu Vâlcan a lucrat ca model, pozând inclusiv nud în cadrul unui proiect îndrăzneț de-al lui Cătălin Botezatu, dar a renunțat rapid la această carieră pentru a se dedica televiziunii.

Ulterior, a renunțat la televiziune, pentru a se dedica actoriei și a primit un rol în telenovela „Iubire și onoare”, unde a cunoscut-o pe Adela Popescu. În 2009, a participat și la emisiunea „Dansez pentru tine” alături de Elena Voscobnic, alături de care a câștigat un premiu de popularitate. 

Cu cine a fost căsătorit Radu Vâlcan 

Primul mariaj al lui Radu Vâlcan, cu femeia de afaceri Tereza Vâlcan, a început în 2003 și s-a finalizat prin divorț în 2007. Din 2010 formează un cuplu cu Adela Popescu, iar în august 2015 au devenit soț și soție.

Cât despre momentul în care a zărit-o prima dată pe Adela Popescu și cum aceasta i-a atras atenția, prezentatorul tv a mărturisit că, fiind la filmări în Turcia, soția lui alerga în fiecare dimineață prin fața ferestrei lui, iar el ieșea mereu să o privească, și chiar îi învățase programul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
449511188 886549006839280 8344282868118880317 n jpg
image
image
image
image
image
image
Mirela Vaida, vacanță romantică cu soțul în Italia
emily burghelea jpg
banner Doina Teodoru png
Banner Petrișor Tănase
kanye west profimedia jpg
banner ileana stana ionescu png
megan thee stallion profimedia jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net