Anda Adam are mari emoții pentru nunta din acest weekend! Artista și soțul ei au dat o mică avere pe flori și decor și au pregătit un meniu sofisticat, româno-franțuzesc

#Exclusiv Click!

Mai sunt doar 4 zile până la nunta Andei Adam cu soțul ei, Joseph. Artista are mari emoții și deja a intrat pe ultima sută de metri cu pregătirile.

Sâmbătă, 29 iunie, Anda Adam va da mare petrecere de nuntă într-un club din București. Doar pentru decor și flori artista a scos din buzunar suma de 30.000 de euro, pentru că este perfecționistă și își dorește ca totul să strălucească în ziua nunții ei.

Și meniul ales de cei doi miri pentru nuntă este unul destul de sofisticat și de bogat. Acesta este o combinație între meniul franțuzesc și cel românesc pentru că toți cei aproximativ 300 de invitați să se simtă răsfățați și să fie atât în "ton" cu mirele, francez la origini, cât și cu mireasa noastră.

Aperitive „Amuse-bouche"

Pentru invitații lor, Anda și Joseph Adam, au pregătit o mâncare la fel de sofisticată ca ei și nunta lor. Meniul are amprente românești și franțuzești pentru a împăca atât mirele, cât și mireasa, dar și invitații care vin din Franța, din partea mirelui.

Am acordat o atenție deosebită și meniului pentru petrecere. Vom avea aperitive pe stil franțuzesc, "Amuse-bouche" (n.r.: în traducere - "încântare a gurii" , este un aperitiv de mici dimensiuni, servit la începutul mesei), pește Halibut, Wellington beef și multe alte delicatese. Și candy barul este tot o combinație între prăjituri românești și franțuzești", am mai aflat de la viitoare mireasă, Anda Adam, care sâmbătă va avea cununia religioasă la Mănăstirea Cașin, iar petrecerea de nuntă într-un cunoscut club din București.

30 de numere de show cu acrobații

Nunta Andei Adam se anunță a fi nunta anului și una foarte spectaculoasă din punct de vedere artistic.

Vom avea între 250-300 de invitați. Deja suntem copleșiți de emoții și așteptăm ziua cea mare cu nerăbdare. Mai e foarte puțin! Mireasa nu cântă la nuntă, pentru că aduce ghinion, însă avem deja un program artistic foarte frumos și bine stabilit! Vor cânta Tzanca Uraganu, Mr. Juve, Oana Radu, Cocoș de la Călărași, Florin Salam și am pregătit și vreo 30 de numere de show cu acrobații. Va fi spectaculos!", povestește mireasa foarte entuziasmată și încântată de tot programul artistic pe care l-a pregătit pentru nunta sa.

Nuntă atipică pentru Anda Adam

Anda Adam este o persoană și o artistă extravagantă, așa că nunta ei trebuia să fie la fel. De ce a ales să facă petrecerea într-un club, vedeta ne-a explicat pe îndelete.

Nuntă noastră va fi total atipică, o să fie într-un club! Am ales această locație tocmai pentru că ne dorim o super petrecere, gen Lio Ibiza! Niciun ballroom sau  restaurant nu se preta la o astfel de petrecere pe care ne-am dorit-o pentru nunta noastră. Vom avea invitați să cânte mai mulți artiști. Începutul serii va fi cu Tzanca, Oana Radu ne va fi și ea alături, o să ne și cânte, avem foarte multe elemente de  acrobații, costume cu oglinzi, fete suspendate în globuri, acrobați pe papainoage cu costume luminoase, mergem pe un cu totul alt concept. Avem un moment de tobe, tarabane, cu Giovanni, spre dimineață vine Florin Salam și am mai pregătit și multe alte surprize”, ne-a povestit Anda Adam, săptămâna trecută, pentru Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furtuna ploaie soare canicula FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
Mirela Vaida, vacanță romantică cu soțul în Italia
emily burghelea jpg
banner Doina Teodoru png
Banner Petrișor Tănase
kanye west profimedia jpg
banner ileana stana ionescu png
megan thee stallion profimedia jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net