Anda Adam, nuntă atipică în club! Artista face o mare petrecere pe 29 iunie și a pregătit ceva special pentru toți invitații ei! Tzanca Uraganu și Florin Salam, cap de afiș la nunta vedetei cu Joseph Adam!

#Exclusiv Click!

Mai e foarte puțin până când Anda Adam (44 de ani) va îmbrăca din nou rochia de mireasă. Cântăreața și soțul ei, omul de afaceri Joseph Adam, au pregătit o super petrecere de nuntă. Aceasta este de departe una atipică mai ales că va avea loc într-un club! Invitații sunt unul și unul iar la nunta artistei sunt așteptate peste 500 de persoane.

Nici programul artistic pregătit de miri nu este unul de neglijat. Tzanca Uraganu va deschide petrecere, Oana Radu va cânta și ea, iar Florin Salam va fi și el unul dintre cei mai așteptați artiști ai serii care va încinge petrecerea mai spre dimineață.

"Nunta noastră va fi total atipică, o să fie într-un club! Am ales această locație tocmai pentru că ne dorim o super petrecere, gen Lio Ibiza! Niciun ballroom sau  restaurant nu se preta la o astfel de petrecere pe care ne-am dorit-o pentru nunta noastră. Vom avea invitați să cânte mai mulți artiști. Începutul serii va fi cu Tzanca, Oana Radu ne va fi și ea alături,  o să ne și cânte, avem foarte multe elemente de  acrobații, costume cu oglinzi, fete suspendate în globuri, acrobați pe papainoage cu costume luminoase, mergem pe un cu totul alt concept. Avem un moment de tobe, tarabane, cu Giovanni, spre dimineață vine Florin Salam și am mai pregătit și multe alte suprize”, ne-a povestit Anda Adam pentru Click!

Marius Moga, Andreea Bănică și Cristina Spătar se vor afla printre invitați

Printre invitații la nunta Andei Adam cu Joseph Adam se numără Marius Moga – care i-a și compus cea mai nouă piesă, „Șervețele”, Andreea Bănică, Cristina Spătar, Xonia, Roxana Vancea alături de soțul ei, Dragoș Syko, Oana Radu, Geta Voinea, Oana Romn, Xonia și multe alte nume cunoscute din showbiz și colegi de breaslă de-ai cântăreței.

Anda Adam s-a pregătit ca la carte pentru nunta cu Joseph Adam. Ținutele celor doi miri se anunță a fi, de asemenea, unele spectaculoase iar despre petrecere, la ce elemente de show conține, probabil că se va vorbi mult timp de acum încolo.

Anda și Joseph Adam s-au căsătorit civil la sfârșitul anului 2022, pe 23 decembrie, și abia așteptau să facă și o nuntă în toată regulă însă abia acum, pe 29 iunie 2024, a venit momentul potrivit. Cununia religioasă va avea loc la Mănăstirea Cașin, înainte de petrecerea de nuntă organizată într-un club exclusivist din Capitală.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Soldați ruși pe frontul din Ucraina oct 2023 FOTO Profimedia (3) jpg
image
image
image
image
image
image
Banner pensiuni vedete
banner Annes
banner adda png
rita ora facebook jpg
Dorian Popa   bolovan jpg
MALUMA 2 jpeg
banner dana roba png
Banner Prodanca Roland Gavril
image
actualitate.net
image
actualitate.net