Anda Adam, aniversată cu mare fast de ziua ei! Ce urări i-a făcut soțul: „Să trăiască încă 100 de ani și eu să pot să îi număr!”

#Exclusiv Click!

Anda Adam a fost aniversată cu mare fast de ziua ei. Artista a dat o mare petrecere la Tuya, un super restaurant cochet de pe Șoseaua Nordului, așa că vinerea trecută a fost în centrul atenției.

A avut invitați unul și unul, a dansat, a cântat și și-a prezentat noul album lansat în colaborare cu Marius Moga. Anda Adam a fost foarte răsfățată. Soțul ei s-a întrecut în a-i face cadouri și declarații de dragoste. Vedeta a primit cadou de la soțul său, Joseph Adam, o vacanță în Dubai cu o săptămână înainte de ziua ei, iar surprizele au continuat și la aniversare, cu multe buchete de flori, mai precis 45, și o brățară prețioasă de care este foarte încântată.

"Am stat la soare, suntem bronzați. Îmi doresc ca albumul pe care îl lansez acum să fie de succes!”, ne-a mărturisit Anda Adam chiar de ziua ei. Artista a împlinit 44 de ani pe 27 aprilie însă a decis să sărbătorească cu o zi înainte, pe 26 aprilie. La ceas aniversar, atât Anda cât și soțul ei, și-au exprimat dorința de a avea împreună un copil.

"Ne dorim foarte mult încă un copil! Îi doresc să trăiască încă 100 de ani și eu să pot să îi număr!", ne-a mărturisit Joseph Adam cu privire la soția lui.

Cu ocazia zilei sale de naștere, Anda Adam a mai primit un cadou special din partea casei de discuri Roton: Discul de platină, la 19 ani de la lansarea albumului Confidențial. Marius Moga, și el prezent la petrecerea artistei, a fost premiat cu același Disc de platină. 

Sărbători în familie

Pentru că a avut deja parte de o vacanță în Dubai înainte de ziua ei, Anda Adam și soțul au decis ca sărbătorile de Paște să le facă în familie, mai ales că pe 29 iunie pregătesc și nunta așa că își doresc să petreacă acum mai liniștiți.

"Rămânem acasă, în familie, de data asta!", ne-a mărturisit soțul Andei Adam.

"De aceea mi-a dat soțul cadoul înainte de ziua mea pentru că urma să vină și Paștele. Și atunci am zis că de Paște să rămânem în familie și am făcut anticipat vacanța în Dubai pentru că sărbătorile cred că cel mai frumos e să le faci în familie, cu copiii, cu părinții. Mama mea este aici în România, vom petrece împreună!", a mai spus și Anda Adam, completată fiind de soțul ei, Joseph Adam: "A venit, da, de aprope un an, dar  chiar nu mai pleacă. S-a mutat cred că de tot, dar noi nu știm! Ne înțelegem foarte bine, avem o relație foarte apropiată. Acum ne-am despărțit pentru că și-a luat apartament  și suntem și mai fericiți!  Cu mâncarea ea e obișnuită mai mult că în Statele Unite, pe delivery, pe take away, acolo lumea nu mai are timp să gătească. I-a luat timp să se adapteze la obiceiurile noastre românești. Să vedem de Paște dacă face ouă! Evelin a fost foarte cuminte și a luat note bune la școală. A zis că așteaptă să vină Iepurașul la ea”, ne-au mai mărturisit cei doi soți care se pregătesc să facă un film împreună.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
cub gabi badalau claudia patrascanu png
scena teatru jpg
brooks nader sports illustrated profimedia jpg
jennifer lopez ben affleck profimedia jpg
ela craciun 3 jpg
Ramona Badescu jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
banner david pușcaș png
image
actualitate.net
image
actualitate.net