Anghel Damian, declarații surprinzătoare despre nunta cu Theo Rose

Anghel Damian și Theo Rose, cei care formează unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz, trăiesc cele mai frumoase clipe ale vieții lor. Au devenit părinți în urmă cu aproape un an, iar de atunci sunt de nedespărțit. Recent, regizorul a oferit primele informații despre nunta cu mama copilului său. 

Theo Rose și Anghel Damian / foto: Social media
Theo Rose și Anghel Damian / foto: Social media

Din fire o persoană rezervată în declarații, regizorul serialului „Clanul” a acceptat de data aceasta să ofere un interviu unei publicații românești prin intermediul căruia să facă o serie de dezvăluiri despre viața alături de Theo Rose și cât de frumos și solicitant este rolul de părinte pentru micuțul Sasha

Anghel Damian: „Nu am stabilit încă date” 

Cu toate că relația celor doi a evoluat rapid, lucrurile par să se mențină pe un făgaș normal. Drept dovadă stau și cele mai recente declarații ale lui Anghel Damian, care nu s-a sfiit să anunțe că nunta va fi un eveniment intim. Mai multe detalii nu a oferit, întrucât nu au stabilit, momentan, nicio dată. 

„Vedem nunta ca pe un eveniment intim, ca pe un legământ în doi. Nunta cu mulți invitați ar fi ceva ulterior acestui legământ. Nu am stabilit încă date, tematici și altele de genu. Vrem ca acest legământ să fie doar al nostru la început și, când vom avea timp să respirăm, cu siguranță vom găsi o formulă de petrecere mai mare.” - a declarat Anghel Damian, într-un interviu viva.ro

Cum se descurcă în rolul de părinți 

Theo și Anghel au devenit părinții lui Sasha / foto: Arhiva Click!
Theo și Anghel au devenit părinții lui Sasha / foto: Arhiva Click!

Cu toate că au o agendă încărcată, Theo Rose și Anghel Damian încearcă să gestioneze timpul pe care îl au în așa fel încât să fie suficient și pentru a-l petrece cu micuțul Sasha. 

„Încercăm pe cât posibil să eficientizăm munca, să ne împărțim responsabilitățile, să ne alegem cu atenție proiectele și să nu ne mai risipim în o mie de lucruri. Dintre toate, rolul de părinte este cel mai important și, de aici, totul decurge firesc. Dacă știi cu adevărat ce e important pentru tine, totul se așază în forma acelui lucru și obstacolele devin din ce în ce mai ușor de depășit” - a mai spus regizorul, conform sursei amintite. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in Ucraina FOTO Profimedia (15) jpg
image
image
image
image
image
image
image png
IMG 3233 png
celine dion jpg
Mihai Petre e1627449427429 webp
iulia vantur colaj instagram jpg
Irina Petrescu Actrita teatru film Romania 800x561 jpg
cub cleopatra stratan edward sanda png
cristina spatar jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net