Cu cine își lasă băiețelul Theo Rose atunci când pleacă la concerte! „Mi-e dor de el tot timpul, dar nu am ce să fac!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Pe Theo Rose (26 de ani) am întâlnit-o aseară, într-o formă de zile mari, la Ziua lui Ștefan, de la Arenele Romane.

Și-a dorit mult o colaborare  cu Connect-R și iată că acum a venit momentul. Ce face însă artista cu băiețelul ei, Sasha, de aproape un an, atunci când pleacă la evenimentele la care este solicitată? Artista a găsit cea mai bună soluție! Îl lasă la bunici!

Theo, ce îi urăm lui Relu (Connect-R) de ziua lui?

Succes mult pe plan profesional, pe scenă, sănătate, mai ales, liniște, succes, la fel de mult cum a avut până acuma. Să rămână la fel de actual și să se bucure de tot ce i-a pregătit viața. E un om bun și asta se reflectă în cariera lui și în absolut  toate aspectele vieții lui.

Cum colaborați?

Foarte bine. Eu nu sunt aici în calitate de prieten că nu am  avut timp să ne împrietenim, eu sunt fan al lui Relu, și sunt emoționată tare să cânt cu el, îți dai seama. E ceva ce mi-am dorit de foarte mult timp, nu am îndrăznit că, na, știi, când apreciezi pe cineva tare, stai mai mult în spate, când te duci la el vrei să te duci cu ceva într-adevăr foarte bun ca să îi propui. Uite că a venit el cu o propunerea către mine mai devreme și m-am bucurat tare că pot să pregătesc asta cu el.

Ce surprize ați pregătit  în această seară, la Ziua lui Ștefan, pentru publicul care vă așteaptă?

 Pe de-o parte cred că oamenii au așteptat mult colaborarea asta sau măcar un duet  undeva într-un context și mă bucur că se întâmplă în seara asta, am și eu o surpriză pentru oameni dar avem și împreună ceva ce oamenii cu siguranță își doreau să audă.

Ești o mămică activă! Ce face Sasha când tu pleci la evenimente?

Sasha e la bunici, la țară, e foarte fericit acolo, doar acolo nu îmi duce dorul! În rest, tot timpul sunt stresată. Când  e acolo sunt liniștită și știu că mă pot baza pe ai mei și merg și îmi fac treaba și după aia mă întorc acasă și luni dimineața tot timpul ne întâlnim și ne jucăm. 

E departe de tine? De câte ori suni așa să întrebi ce face?

Sun întruna. Ca mama... Ai mei, având o vârstă sunt și ușor atehnici. Tata, săracul, se chinuie să găsească butoanele, „de unde răspund, pe ce apăs aci”... Am reușit într-un final să îi învăț, tocmai ca să pot să țin legătura cu copilul dar îi sun întruna, râd cu el la telefon, mă joc de la distanță, mi-e dor de el tot timpul dar nu am ce să fac!

Proiectele cu actoria, cu serialul cum sunt? Continui?

S-a încheiat treaba mea la serial, s-a încheiat și "Clanul" cu totul. Vor mai fi probabil alte proiecte dar am zis că trebuie să îmi dau un razgaz, timp, pentru că am eu alte proiecte în desfășurare acum. Mi-a luat și foarte mult timp "Clanul", au fost doi ani din viață pe care a trebuit să îi petrec foarte mult pe platourile de filmare, ceea ce a însemnat că am fost ușor absentă în cariera mea de artist așa că am ales că în următorul an, cel puțin, să compensez în partea cealaltă.

Cum e vara asta pentru Theo Rose?

Cum să fie? Plină  de evenimente, proiecte, avem niște campanii mari pe care le onorez cu drag și întâlniri cu oamenii peste tot.

Mai ai și timp pentru tine?

Nu așa mult dar m-am ocupat, nu vreau să exagerez. M-am ocupat! Mă duc la sală de ceva timp, merg și la canto, merg și la niște tratamente faciale o dată pe lună, mă duc îmi fac și unghiile, ca femeile și cam ăsta e timpul meu cu mine...

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Sistem PAtriot   exercitiu militar   Foto FAcebook MApn Lt  Radu Chirilă jpg
image
image
image
image
image
image
Banner Deak Szilard
Laura Cosoi s-a întâlnit cu mai multe prietene aseară, la petrecerea Viva, acolo unde a luat și un premiu pentru întreaga carieră
ana barnoschi colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net