Theo Rose, mai sinceră ca niciodată! Ce are pe suflet artista: „Te chinui...”

Theo Rose nu ezită să își țină fanii la curent cu tot ce se petrece în viața sa, împărtășind pe rețelele de socializare atât momentele fericite, cât și pe cele mai dificile, așa cum a făcut și recent. Vedeta a povestit însă despre un super moment din viața sa care i-a adus foarte multă bucurie. Și-a dorit mult o colaborare cu Connect-R și iată că acum a venit momentul.

Theo Rose, sinceră cu fanii
Theo Rose, sinceră cu fanii

Theo Rose, mai sinceră ca niciodată! Ce are pe suflet artista

Șatena a urcat pe scenă alături de Connect-R și le-a împărtășit urmăritorilor online experiența sa, descriind entuziasmul și bucuria publicului pe care le-a observat.

Voiam să vă zic că am avut niște emoții aseară și după am început să cânt, când au început toți oamenii să țipe, mi s-a pus nodul în gât. Deci, nu știu, pentru asta merită să te chinui oricât, nu contează cât de chinui, să ajungi să trăiești chestia asta, vă zic!”

Cât despre carieră vedeta a mai mărturisit pentru Click! că urmează o perioadă în care vrea să se dedice muzicii așa cum se cuvine. De când a născut nu i-a fost deloc ușor, Theo a povestit de multe ori că se simte epuizată și că este un drum dificil având în vedere că s-a împărțit între mai multe proiecte. De la actorie, la muzică, la rolul de mămică, aceste lucruri au adus-o la un moment dat în stadiul de epuizare. Acum lucrurile s-au mai distins. Băiețelul face imediat un an, iar acum vrea să se axeze mai bine pe muzică.

„S-a încheiat treaba mea la serial, s-a încheiat și "Clanul" cu totul. Vor mai fi probabil alte proiecte dar am zis că trebuie să îmi dau un razgaz, timp, pentru că am eu alte proiecte în desfășurare acum. Mi-a luat și foarte mult timp "Clanul", au fost doi ani din viață pe care a trebuit să îi petrec foarte mult pe platourile de filmare, ceea ce a însemnat că am fost ușor absentă în cariera mea de artist așa că am ales că în următorul an, cel puțin, să compensez în partea cealaltă.”, a spus vedeta pentru Click.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
la calculator evaluare de acasa   foto pixabay jpg
image
image
image
image
image
image
06903a7ba1954c834dce0955c8d007a4 jpg
banner tavi clonda png
Banner Ramona de la Clejani
Michael Jackson 01 foto GettyImages 88688373 jpg
banner catalin botezatu png
paris hilton colaj instagram jpg
andreea balan si fetitele la gradinita de stat 6 jpg
dita von teese sampania saptamana modei paris profimedia (2) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net