Cu ce poreclă s-a ales Damian Anghel din partea Liei Bugnar. Cum îl striga fosta iubită

Damian Anghel, cunoscut publicului mai ales ca partenerul de viață al cântăreței Theo Rose, a dezvăluit recent o latură mai intimă a vieții sale, scoțând la lumină o poreclă inedită primită de la fosta sa iubită, Lia Bugnar.

Damian Anghel și Lia Bugnar. Foto: arhiva.
Damian Anghel și Lia Bugnar. Foto: arhiva.

Cu ce poreclă s-a ales Damian Anghel din partea Liei Bugnar

Într-un interviu acordat publicației viva.ro, Damian a vorbit deschis despre viața sa privată și despre perioada petrecută alături de Lia Bugnar, cu care a avut o relație de peste 8 ani. Printre subiectele abordate s-a numărat și porecla inedită cu care era alintat de către actriță în timpul relației lor.

Porecla „Husky”, așa cum a dezvăluit Damian, are legătură strânsă cu aspectul său fizic, în special cu ochii săi de culoare albastră, care amintesc de privirea adorabilă a câinilor din rasa siberiană. Această poreclă, împreună cu altele precum „Grasu”, care îi era atribuită în adolescență datorită kilogramelor în plus, arată evoluția sa personală de-a lungul timpului.

În adolescență i se spunea „Grasu”

Despre transformările sale fizice și mentale, Damian Anghel a vorbit cu mândrie și determinare. De la o adolescență în care cântărea peste 94 de kilograme și era poreclit „Grasu”, până la omul activ și disciplinat pe care îl cunoaștem astăzi, Damian a străbătut o cale plină de provocări și eforturi constante.

Cu voință și ambiție, Damian a reușit să-și transforme complet stilul de viață. Prin practicarea sportului, adoptarea unei alimentații sănătoase și evitarea obiceiurilor dăunătoare precum fumatul și consumul de alcool, el a reușit să-și modeleze trupul și mintea într-un mod pozitiv.

Pericolul junk food-ului e la tot pasul, dar am reușit să găsesc o metodă prin care îmi accept gândurile astea și, totuși, să nu le las să mă domine. Recompensa mea este că, în timp ce multă lume din jurul meu se chinuie cu oscilația în greutate, eu trăiesc bine și nu am problema asta”, a mărturisit Damian Anghel.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furtuna ploaie soare canicula FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
image png
Banner Nelu Vlad Azur
WhatsApp Video 2024 07 01 at 14 21 08 mp4 thumbnail png
banner karmen minune png
0 BHQ6vcGUxm4MwY5Z jpg
Dimitri Vegas Like Mike 2018 cr Boy Kortekaas billboard 1548 webp
Andreea Bălan pregătește pe 16 octombrie spectacolul aniversar pentru 30 de ai de carieră
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net