Dovada că Theo Rose și Anghel Damian se iubesc ca-n prima zi. Fotografia care a topit inimile fanilor

Anghel Damian (32 de ani) și-a luat iubita, pe Theo Rose (26 de ani), și alături de alte vedete au plecat în Dubai, acolo unde se desfășoară evenimentul Untold Dubai Festival, în perioada 15 – 18 Februarie 2024. Dragostea plutește în aer, iar tânărul cuplu nu se sfiește să-și arate afecțiunea. În ce ipostaze tandre au apărut Theo Rose și Anghel Damian. 

Theo Rose și Anghel Damian formează un cuplu / foto: social media
Theo Rose și Anghel Damian formează un cuplu / foto: social media

Cântăreața a reușit cu ușurință să topească inimile românilor, sinceritatea și naturalețea fiind calitățile principale care au conturat în ochii oamenilor nu doar o artistă talentată, ci și o persoană autentică. Formează un cuplu cu regizorul și actorul Anghel Damian, bărbatul căruia i-a oferit un copil minunat, pe nume Sasha. 

Theo Rose și Anghel Damian se iubesc ca-n prima zi 

Cântăreața este o prezență activă pe rețelele de socializare, acolo unde are o comunitate mare de oameni care o iubesc și cu care împărtășește diverse întâmplări din viața sa. Recent, în secțiunea InstaStory, Theo Rose a postat mai multe imagini din timpul festivalului de muzică din Dubai, în care apare alături de alte vedete precum: Speak și Cristina sau Codin Maticiuc. 

Ipostaza care a ajuns la sufletul fanilor este cea în care Anghel o sărută și o îmbrățișează duios, citindu-se fericirea pe chipul lor. Putem spune că Theo și Anghel sunt o dovadă în plus că iubirea există și se trăiește frumos alături de omul potrivit. 

În momentul în care s-au cunoscut, atât Theo cât și Anghel erau deja implicați în alte relații. Ea se iubea cu Alex Leonte, iar el forma un cuplu cu Lia Bugnar. Mari controverse s-au iscat după ce aceștia au devenit un cuplu, dar cântăreața a spulberat zvonurile apărute și a mărturisit că relația cu Anghel a început după ce ambii au lămurit lucrurile cu partenerii de la vremea aceea. 

„A durat mult până să fim împreună, pentru că până am început filmările, de la castingul pe care l-am avut, au fost câteva luni în care nu s-a întâmplat nimic, nu ne-am văzut, după care am început repetițiile și filmările și tot așa nu s-a întâmplat nimic. Atunci când s-a întâmplat totul a fost ceva nevorbit.

Era o chestie din ochi între noi doi. Eu o perioadă am încercat să fug de lucrul ăsta. Sunt o fată cu picioarele pe pământ, am mai zis asta, nu mă bag cu capul înainte, am stat să calculez lucrurile, să nu fac vreo prostie, nu am vrut să stric nicăieri  nimic. Era o tensiune între noi doi care se simțea, am încercat să stau departe să nu se mai simtă nimic, iar într-o zi el a venit la mine și mi-a zis că el a terminat relația (cu Lia Bugnar – n.r) fără să știe dacă eu vreau să fiu cu el sau nu. După care am terminat și eu relația pe care o aveam și am fost împreună”, spunea Theo, în cadrul podcastului „Eu sunt Anamaria Prodan”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net