Ce i-a spus Lia Bugnar lui Theo Rose, imediat după ce s-a cuplat cu Anghel Damian. Artista a lămurit triunghiul amoros: „Nu i-am luat nimic”

Ultima actualizare:

Theo Rose (26 de ani) a rupt, în premieră tăcerea, despre relația cu „rivala” sa la inima lui Anghel Damian, Lia Bugnar. S-a spus că mult mai tinerica solistă i l-ar fi suflat de sub nas pe actor. Theo Rose a lămurit situația din triunghiul amoros, în podcastul Anamariei Prodan.

Anghel Damian (32 de ani) și Lia Bugnar (55 de ani) au avut o relație de amor timp de 9 ani de zile, însă aveau să se despartă în urmă cu aproape doi ani.

Anghel Damian a fost cel care a părăsit-o pe Lia Bugnar, iar, în vara lui 2022, acesta începea o relație cu cântareața Theo Rose (26 de ani), cei doi devenind și părinții unui băiețel, în vara anului trecut mai precis pe 14 iunie. 

La momentul când s-a aflat de relația dintre Theo Rose și Anghel Damian, cântareața a fost acuzată că i l-ar fi suflat Liei Bugnar pe Anghel Damian. Nici Theo Rose și nici Anghel Damian nu-și anunțaseră despărțirea de foștii lor parteneri, în presă. 

Theo Rose a vorbit despre tensiunile dintre ea și Lia Bugnar

Invitată în podcastul Anamariei Prodan, Theo Rose a vorbit în premieră despre triunghiul amoros mult-disputat la acel moment și a lămurit relația sa atât cu „rivala” Lia Bugnar, dar și cu fostul ei partener Alex Leonte, cu care s-a iubit timp de 5 ani, înainte ca Anghel Damian să-i fure inima, pe platourile de filmare de la „Clanul”.

„Mama și tata au fost puși la curent, nu au avut nicio emoție, nu au stat să se streseze, ba, dimpotrivă, ei aveau grijă să nu iau eu mult prea în serios tot ce se întâmplă și să rămân relaxată. Eu în calitate de copil mă gândeam... Îmi pare rău mamă și tată că se întâmplă asta.

Lucrurile erau deja terminate într-o parte și începute în partea cealaltă.

Este vorba despre fostele noastre relații. Erau terminate, noi am început să ne vedem. Unii zic că greșit a fost că nu am anunțat că s-a încheiat o relație. Treaba e că viața mea a fost un haos, era un haos deja de mult. 

Dacă anunțam că m-am despărțit de fostul încercau să înțeleagă de ce ne-am despărțit, își dădeau cu părerea, nu am vrut genul ăsta de atenție sub nicio formă. Am încercat să trecem ușor prin asta. Eu îmi doream să stau liniștită și să-mi văd de lucruri, doar că nu s-a putut”, a povestit Theo Rose. 

banner lia bugnar png

Ce relație are Theo în prezent cu Lia Bugnar

Lia Bugnar și Theo Rose sunt colege pe platourile de filmare, fosta iubită a lui Anghel Damian fiind scenarista serialului „Clanul” (Pro Tv), în care Theo Rose joacă. 

Cântareața a dezvăluit ce relație are în prezent cu „rivala” ei, Lia Bugnar. Cele două au cam evitat să se intersecteze și, practic, nu își prea vorbesc.

„Ne-am văzut foarte puțin. A vrut să-mi spună că putem fi ok, că ce a fost a fost și că putem avea o relație, având în vedere că este scenaristul serialului în care eu joc... Și că își iubește personajele și că putem fi în regulă

Nu ne vedem, pentru că nu participă la filmări ca scenarist. Este actriță în serial, dar nu avem secvențe împreună, deși nu aș avea nicio problemă. 

Nu ar trebui să existe asta, nu i-am luat nimic, nu mi-a dat nimic, lucrurile erau încheiate. Nu m-am simțit ciudat în legătură cu asta”, a mai spus Theo Rose, în același podcast. 

Theo Rose și Anghel Damian s-au cunoscut în vara lui 2022, chiar pe platoul de filmare de la serialul „Clanul”. 

S-au îndrăgostit la prima vedere și, după doar șase luni, cei doi au dat vestea cea mare și anume că vor deveni părinții băiețelului Sasha. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
politiajaf rsapolitianeamt jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net