Ce diferență de vârstă era între Lia Bugnar și Anghel Damian. Scenarista este cu mult mai mare față de partenerul lui Theo Rose

Lia Bugnar și Anghel Damian au avut o relație care a durat 9 ani, în ciuda diferenței de vârstă dintre ei. După despărțire, scenarista a ales să păstreze tăcerea cu privire la suferința prin care a trecut. Se pare că afirmațiile conform cărora ar fi fost părăsită de Anghel au afectat-o profund. Recent artista și-a pus sufletul pe tavă și a făcut declarații despre relația cu Anghel. Iată ce diferență de vârstă era între ei!

Ce diferență de vârstă era între Lia Bugnar și Anghel Damian
Ce diferență de vârstă era între Lia Bugnar și Anghel Damian

Ce diferență de vârstă era între Lia Bugnar și Anghel Damian

Pe parcursul a nouă ani, Lia Bugnar și Anghel Damian au trăit o poveste de dragoste frumoasă și discretă, care s-a încheiat acum un an. Regizorul cunoscut pentru serialul „Clanul," difuzat la PRO TV, a decis să pună punct relației cu scenarista și să înceapă o nouă etapă alături de Theo Rose, o tânără în vârstă de 26 de ani. În vara acestui an, mai exact pe 14 iunie, cei doi au devenit fericiții părinți ai unui băiețel pe nume Sasha Ioan.

Chiar dacă au fost aproape un deceniu împreună, iată că destinul i-a despărțit, iar între Damian și Theo s-a înfiripat o frumoasă poveste de iubire. Mulți au spus la despărțirea de Lia că Anghel a lăsat-o din cauza vârstei! Ei bine, puțini știu că între ei doi era o diferență de vârstă de 23 de ani! Totuși, artista a spus că nu s-a pus niciodată problema de așa ceva și că altele au fost motivele. 

„Nu am simțiți niciodată că el m-ar fi părăsit doar ca să fie cu o persoană mai tânără. Asta nu a fost niciodată o problemă între noi, diferența de vârstă de 23 de ani dintre noi. Nu a fost un flirt, relația noastră a ținut 9 ani. Nici o secundă nu a fost vorba de vârstă. Nu vreau să spun mai multe pentru că el nu e aici de față și poate nu vrea să discutam despre asta.

Reacția oamenilor este canibală la astfel de situații, au păreri, erau sute de oameni, cel puțin din ce am văzut pe Facebook, constituiți într-un tribunal, care vorbeau despre făptura care declanșase marele amor, despre Anghel, despre făptura care fusese lăsată de izbeliște. La toți era: <<da, pentru că este bătrână!>> Mă gândeam atunci cât de anostă să fie viața ta să te bucuri de un om care e oricum prăpădit în actele momente.”, a spus regizoarea, în podcastul „E vremea mea”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image
actualitate.net
image
actualitate.net