De ce nu s-a căsătorit Lia Bugnar cu Anghel Damian și de ce nu au avut copii: „Atâta timp cât noi ne comportăm...”

Lia Bugnar a format timp de 9 ani de zile o relație cu Anghel Damian, fiind o diferență de vârstă de 23 de ani între aceștia. Când s-au despărțit, scenarista nu a vrut să facă vreo declarație despre suferința prin care a trecut. Se pare că a durut-o enorm când lumea spunea că a fost părăsită de Anghel. 

Celebra actriță Lia Bugnar Foto: colaj Click!
Celebra actriță Lia Bugnar Foto: colaj Click!

„Noi doi ne comportăm ca într-o căsnicie"

„Niciunul dintre noi nu credem în formalismul ăsta al căsniciei sau al logodnei. Pentru că cel mai important e să existe armonie într-o relație. Și atâta timp cât noi doi ne comportăm ca într-o căsnicie de ce am avea nevoie de un certificat care să strige în gura mare acest lucru", declarase, în trecut, Anghel Damian. 

Lia Bugnar și Anghel Damian au avut o relație timp de 9 ani

Timp de nouă ani, Lia Bugnar și Anghel Damian au trăit o frumoasă și discretă poveste de dragoste, care a ajuns la sfârșit în urmă cu un an. Regizorul serialului „Clanul”, difuzat la PRO TV, a părăsit-o pe scenaristă și a început la scurt timp o relație cu Theo Rose, în vârstă de 26 de ani. Pe 14 iunie, în vara acestui ani, cei doi au devenit părinții unui băiețel pe nume Sasha Ioan.

La despărțire, Lia Bugnar nu a vorbit despre suferința sa

La momentul respectiv, Lia Bugnar s-a abținut să vorbească despre suferința prin care trecea și a durut-o enorm când unii spuneau că a fost părăsită de Anghel Damian, pentru că era prea „bătrână pentru el”. Între cei doi fiind o diferență de vârstă de 23 de ani.

„Nu am simțiți niciodată că el m-ar fi părăsit doar ca să fie cu o persoană mai tânără. Asta nu a fost niciodată o problemă între noi, diferența de vârstă de 23 de ani dintre noi. Nu a fost un flirt, relația noastră a ținut 9 ani. Nicio secundă nu a fost vorba de vârstă. Nu vreau să spun mai multe pentru că el nu e aici de față și poate nu vrea să discutam despre asta”, declarase regizoarea în podcastul "E vremea mea”.

Anghel Damian are, în prezent, o relație cu Theo Rose

Theo Rose a încheiat o relație lungă și apoi, destul de repede, l-a întâlnit pe scenaristul și regizorul Anghel Damian. Într-un an de relație, cei doi au devenit părinți și și-au creat o legătură aparte.

 De când în viața artistei și a scenaristului a apărut fiul lor, Sasha, traiul lor a căpătat noi dimensiuni. Când unul lucrează, celălalt rămâne acasă cu cel mic. Și-ar dori să petreacă mai mult timp în formulă completă, dar s-au organizat "mulțumitor". Au parte și de ajutorul unei femei care o ajuta pe Theo la treburile casei și înainte de a fi însărcinată. Și bunicile sunt gata să le sară în ajutor tinerilor părinți.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net