„Ați crezut că-s vai morțișorii mei?” Ce zice Lia Bugnar despre un nou iubit după despărțirea de Anghel Damian

Există viață și după Anghel Damian! Scenarista și regizoarea Lia Bugnar a dezvăluit că primește cereri în căsătorie cu duiumul, în ultima perioadă. Scenarista a vorbit și despre posibilitatea de a-și reface viața alături de un alt bărbat. 

Lia Bugnar (54 de ani) a deschis cutia Pandorei și a vorbit, pentru prima dată deschis despre despărțirea de fostul iubit Anghel Damian. Actrița a recunoscut, într-un podcast, recent, că nu diferența de vârstă a dus la ruptura dintre ei și că nu a fost părăsită pe motiv că ar fi fost prea bătrână pentru partenerul ei de atunci. 

Scenarista și regizoarea a explicat că a reușit să treacă și ea și fostul iubit, Anghel Damian, cu bine de șocul despărțirii, deși o perioadă a recunoscut că a fost terminată și, mai ales, judecată în fel și chip de oameni. 

Ultimele confesiuni sincere ale scenaristei au avut, însă culmea, darul să-i aducă fostei iubite a lui Anghel Damian un succes nebun la bărbați. Aceasta a dezvăluit că lista ei de corespondență de pe rețelele sociale s-a umplut instant de cereri în căsătorie, în ultima perioadă.

Lia Bugnar: „Sunt asaltată de cereri în căsătorie!”

 „Fenomenu' straniu e că, după acest podcast, mi-a scris foarte multă parte barbatească. Care cu o propunere de cină, care cu o propunere de cafea, care cu o propunere, nici mai mult, nici mai puțin de însurătoare. 

Nu știu ce-o fi reieșit din ce-am bazmit eu pe-acolo, eu doar am răspuns la ce m-a întrebat Laura Ivăncioiu, dar se pare că undeva, vreo formulare ambiguă, a dat de înțeles că sunt vai morțișorii mei și aștept să mă ia și pe mine cineva”, a mărturisit scenarista, într-o postare pe pagina ei de socializare. 

Regizoarea a venit, însă, cu lămuriri privind viața ei personală și a lăsat să se înțeleagă că nu ar fi chiar atât de disperată și de singură, la acest moment.

 „Dacă aș fi simultan șchioapă, ciungă, cheală și buboasă, nu mi-aș selecta vreodată amorezii de pe Facebook”

„Sunt oarecum în situația contrară, dar vreau să nu intru în detalii. Totuși, o precizare o să fac, nici dacă aș fi simultan șchioapă, ciungă, cheală, buboasă, chioară și bâlbâită pe deasupra, nu mi-aș selecta vreodată amorezii de pe Facebook sau Instagram.

A! Au mai fost și niște doamne care mă certau că n-am copii și mă amenințau cu focu' iadului pentru păcatele mele anterioare podacastului, dar aici înțeleg, presupun că și eu m-aș antipatiza dacă aș fi ele.  

Una dintre ele chiar m-a demascat public că n-am vite, păsări, n-am plantat pom și că o să mor singură, în timp ce dumneaei o să-i deschidă ușa nepoții, la un moment dat”, a adăugat Lia Bugnar, în postarea ei. 

 Bugnar: „M-au călcat în picioare. Ziceau că m-a lăsat că-s mai bătrână”

Invitată, recent, în podcastul „ E vremea mea”, cunoscuta regizoare a rupt tăcerea despre motivele despărțirii de Anghel Damian. A adus în discuție și diferența de vârstă considerabilă dintre ei. 

 „Nu am simțiți niciodată că el m-ar fi părăsit doar ca să fie cu o persoană mai tânără. Asta nu a fost niciodată o problemă între noi, diferența de vârstă de 23 de ani dintre noi. 

Nu a fost un flirt, relația noastră a ținut 9 ani. Nici o secundă nu a fost vorba de vârstă. Nu vreau să spun mai multe pentru că el nu e aici de față și poate nu vrea să discutam despre asta”, a spus regizoarea, în podcastul „E vremea mea”. 

Scenarista a mărturisit că s-a simțit, în acele momente de după mult-comentata despărțire, hărțuită și călcată în picioare din toate părțile. 

 „Reacția oamenilor este canibală la astfel de situații, au păreri, erau sute de oameni, cel puțin din ce am văzut pe Facebook, constituiți într-un tribunal, care vorbeau despre făptura care declanșase marele amor, despre Anghel, despre făptura care fusese lăsată de izbeliște. La toți era: <<da, pentru că este bătrână!>>

Mă gândeam atunci cât de anostă să fie viața ta să te bucuri de un om care e oricum prăpădit în actele momente. 

Mai ales că eu nu am avut niciodată instinctul de a poza în bine, știa toată lumea ce s-a întâmplat si cine mă întreba atunci, colegi, prieteni : <<ce faci Lia >>, eu ziceam direct: <<sunt praf!>> Atunci m-au călcat în picioare efectiv!”, a mai adăugat scenarista. 

Lia Bugnar (54 de ani) și Anghel Damian (32 de ani) au avut o relație timp de 9 ani, dar s-au despărțit în urmă cu un an. Anghel Damian a fost cel care a părăsit-o pe scenaristă, în vara anului trecut, acesta începând o relație cu nimeni alta decât cântareața Theo Rose (în vârstă de 26 de ani). 

Aceștia din urmă au devenit părinții unui băiețel, Sasha, în vara acestui an, mai precis pe 14 iunie. 

image
image
image
image
image
image
image png
Cântăreața Vlăduța Lupău are 29 de ani și este căsătorită jpeg
banner dorian popa png
image png
banner raluca moianu png
banner colaj nuntă și botez png
image png
banner Vica Blochina png
image
actualitate.net
image
actualitate.net