Anghel Damian ar da-o pe Theo Rose pe Mădălina Ghenea! A spus, fără rușine, ce fantezie are cu ea: „E un nume care a stârnit...”

Anghel Damian, partenerul de viață al lui Theo Rose a dezvăluit care este cea mai mare fantezie a sa. Invitat acum luni bune în emisiunea lui Cătălin Măruță - Sosurile picante, de la Pro TV, acesta a fost întrebat care este actrița alături de care ar juca o scenă romantică. 

Anghel Damian, iubitul lui Theo Rose / foto: Colaj Click!
Anghel Damian, iubitul lui Theo Rose / foto: Colaj Click!

Asumat din fire, regizorul a recunoscut că Mădălina Ghenea este actrița care l-a fascinat, așa că și-a recunoscut „dorința nevinovată” a expus și motivele pentru care ar face această alegere. 

Anghel Damian și-ar dori să joace alături de Mădălina Ghenea 

Românca a făcut furori în întreaga lume grație frumuseții, talentului și a valului de mister cu care a fost înzestrată, așa că nu mai reprezintă o noutate faptul că mulți bărbați sunt fascinați de ea. 

Printre ei se numără și Anghel Damian, cunoscutul actor și regizor, care a recunoscut că fantezia lui este românca devenită celebră peste hotare. 

„Spune numele unei actrițe din România cu care ți-ar plăcea să joci o scenă romantică, dacă ai avea ocazia”, a fost întrebarea adresată de Măruță lui Anghel, în rubrica Sosurilor iuți. 

Iubitul lui Theo Rose și-a asumat dorința de a juca o scenă romantică alături de nimeni-alta decât Mădălina Ghenea, femeia care a făcut furori în rândul bărbaților din întreaga lume:

„Orice bărbat are, într-un fel sau altul fantezia asta, pentru că e un nume care a stârnit diverse reacții în rândul masculilor din țara asta. Așa că dacă ar fi să joc cu o actriță din România o scenă romantică, mi-aș dori, așa, pentru plăcerea mea post-mortem, să joc cu Mădălina Ghenea. Dar să înțelegem, scenele romantice din filme nu sunt lucruri care să-ți producă foarte mare plăcere. Sunt îngrozitoare, sunt chinuitoare. Gândește-te că fiecare acțiune care se vede cursiv într-un produs, într-un film, se ia, se repetă de sute de ori, devine ceva mecanic”, a spus Anghel Damian. 

„Mă gândeam că o să mă simt oribil”

Actorul și-a continuat șirul destăinuirilor despre mici trucuri din spatele filmelor pe care noi, cei de acasă, le urmărim cu sufletul la gură. Anghel Damian a împărtășit o experiență amuzantă trăită pe platourile de filmare, atunci când a fost nevoit să joace gol-goluț o scenă romantică:

„Trebuia să filmez într-un film o scenă romantică unde, evident că nu mă vedeam nud, dar eu trebuia să fiu în fundul gol. Și bineînțeles că pentru asta există protecție, atât la bărbați, cât și la femei. 

Îți pune o protecție pe organele genitale. Sunt niște protecții speciale, care se comandă din străinătate. Și a fost o problemă cu comanda din străinătate și protecția n-a mai ajuns la filmare. 

Și toată lumea de la departamentul de costume: domne, știți, n-au ajuns protecțiile, dar noi am reușit să confecționăm ceva... 

Era un ciorap din ăla dres, și un scoci mare. Și zic: cu scociul ce vreți să facem? Păi trebuie să-l legăm. Nu, vă rog frumos, o să filmez gol pușcă. Am filmat gol pușcă și a fost un sentiment eliberator minunat. Culmea, că mă gândeam că o să mă simt oribil, o să mă simt inhibat... În momentul în care am intrat dezbrăcat pe platou și cu ochipa de filmare, s-a creat un transfer de putere, pentru că toată lumea s-a inhibat în jurul meu, mai puțin eu”, a povestit actorul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
   "De Paște fac tot posibilul să fiu cu ai mei și cu mâncarea pe care o face Codruța, mama și soacra mea", ne-a spus Dan Negru
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net