Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov și-au spus adio?! Indiciile clare care arată că nu mai formează un cuplu

Ultima actualizare:

Mădălina Ghenea (36 de ani) și Grigor Dimitrov (32 de ani) și-au spus adio? Ei bine, se pare că cei doi nu ar mai forma un cuplu, așa cum reiese din anumite indicii de pe rețelele de socializare. Dacă până acum cuplul nu s-a ferit să își arate dragostea prin diferite postări publice, iată că aceste semne de iubire au dispărut dintr-o dată!

Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov s-au despărțit?
Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov s-au despărțit?

Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov s-au despărțit?

Cei doi formau un cuplu de 7 luni de zile. Dacă la început au fost discreți și au ținut să nu se afișeze, iată la un moment dat au luat hotărârea de a-și expune iubirea și de a încheia orice speculație la adresa lor. Au confirmat totul în luna mai când au postat mai poze, ulterior s-au tot etichetat în postări, semn că fac parte unul din viața celuilalt. Bineînțeles, relația a evoluat și au început să se afișeze împreună atât la evenmente mondene, cât și la meciurile tenismenului. 

Totuși, se pare că relația s-ar fi destrămat! Drept dovadă stau postările cu Dimitrov de pe pagina de Instagram a Mădălinei, care au dispărut subit. Mai mult decât atât, cei doi nici nu se mai urmăresc reciproc pe rețelele de socializare. 

Grigor Dimitrov Madalina Ghenea Instagram jpg

Niciunul dintre cei doi nu a confirmat separarea. În acest timp însă Mădălina Ghenea se declara foarte fericită cu viața sa. Vedeta a făcut o serie de postări unele mai directe, altele mai subtile în care vorbește despre viața sa. În cea mai recentă postare de pe InstaStory, Mădălină a spus: „Mă simt fericită și binecuvântată! Norocoasa de mine! Dumnezeu mă iubește!”.

Totuși, chiar înainte de acest mesaj direct, vedeta a mai postat un mesaj, ce ar putea face referire la relația cu Dimitrov: „Ratarea unei distracții temporare pentru a construi stabilitate, nu este o pierdere.” Oare, să nu fi avut cei doi aceleași interese în materie de relație? Nu știm, dar probabil vom afla cum stă situația între ei.

Cuceririle lui Dimitrov

Fost #3 ATP, Grigor Dimitrov și-a construit de-a lungul timpului imaginea unui veritabil „cuceritor”.

Bulgarul a avut relații, printre altele, cu Maria Sharapova, Serena Williams și Nicole Scherzinger și nu puține au fost vocile care l-au catalogat drept „cel mai sexy bărbat din circuitul masculin”.

La rândul ei, Mădălina Ghenea are şi ea o listă impresionantă de cuceriri, pe care figurează, printre alţii, fotbaliştii Marco Boriello şi Nicolo Zaniolo, actorii Gerard Butler, Leonardo Di Caprio şi Michael Fassbender, miliardarii Matei Stratan (cu care are o fetiţă) şi Leonardo Maria Del Vecchio, precum şi designerul Philipp Plein.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net