Ce spune Theo Rose despre o posibilă despărțire între ea și tatăl copilului, Anghel Damian: „A fost o nebunie de la început!”

Ultima actualizare:

Theo Rose și Anghel Damian au pus bazele unuia dintre cele mai iubite cupluri din showbiz-ul românesc. Se iubesc fără rețineri și se bucură de familia minunată pe care o au, mai ales de când au devenit părinții pentru prima dată și l-au adus pe lume pe Sasha. Totuși, recent, artista a primit o întrebare incomodă: ce ar face dacă s-ar sfârși povestea de iubire cu Anghe? 

Theo Rose și Anghel Damian formează un cuplu de mai bine de 3 ani / foto: Social media
Theo Rose și Anghel Damian formează un cuplu de mai bine de 3 ani / foto: Social media

Recent, cântăreața a fost invitată într-un alt podcast, cel moderat de Bursucu. Acela a fost momentul în care au discutat diverse subiecte pe baza relației artistei. 

Theo Rose: „Mor de el!” 

Cântăreața și regizorul trăiesc o poveste de dragoste desprinsă parcă din scenariile unui film romantic. Totuși, în cazul unei despărțiri, ce ar face Theo Rose?

„Dacă ajungi să te desparți de Anghel din diferite motive, poți trăi fără Anghel?” -  a fost întrebarea adresată de Bursucu artistei, iar răspunsul nu a întârziat să apară: „Aș trăi, sigur c-aș trăi, că nu mi-aș lua zilele”. 

Discuțiile celor doi au continuat: 

Bursucu: Există la un moment dat riscul ca el să știe că e tot și s-o joace altfel? 

Theo Rose: Nu, nu simt. 

Bursucu: Se întâmplă în multe relații, de-asta te întreb. Nu ți-a fost niciodată frică de asta, să îi arăți exact ceea ce simți? 

Theo Rose: Nu, mă, nu. A fost o nebunie de la început. Ce rost ar avea acum, după ce am intrat în toată nebunia asta, am făcut copil repede, ne-am luat casa noastră. Cum ar fi acum, după toate astea, să m-apuce gândurile: dar dacă pleacă? 

Nu-ți dai seama c-aș trăi într-un stres permanent? Nici nu vreau să-mi pun problema, până la urma urmei. Eu de ce sunt în casa aia? Nu ca să-l fac să mă iubească? 

Nu vreau să pară că mănânc rahat și încerc să ridic în slăvi o chestie, avem și discuții, ne și certăm, dar tot mor de el”, a fost dialogul celor doi din timpul podcastului. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0891639079 jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (3) jpg
FotoJet (2) jpg
mirela vaida colaj facebook jpg
cub bianca dragusanu png
simona patruleasa netflix jpg
televizor telecomanda poza poza d8abfe9070 jpg
Banner Anca Dinicu
banner oana lis png
image
actualitate.net
image
actualitate.net