Ce anunț a făcut Theo Rose, la aproape trei ani de relație cu Anghel Damian: „A zis la un moment dat că...”

Ultima actualizare:

Theo Rose (26 de ani) și regizorul Anghel Damian (32 de ani) au apărut în premieră la primul lor podcast și au ales ca acesta să fie Fain&Simplu.

Super cuplul care a fermecat România își dezvăluie cele mai intime momente în fața lui Mihai Morar.

Theo Rose și Anghel Damian vorbesc deschis despre provocările prin care trec de când au devenit părinți, dar și despre cât de numeroasă și-ar dori să fie, la un moment dat, familia lor. Artista și tatăl copilului ei au vorbit și despre nuntă și de ce nu se grăbesc deocamdată să facă acum acest pas. Prioritățile sunt altele! Sunt împreună de aproape 3 ani și au devenit părinții unui băiețel super, Sasha Ioan, în dimineața zilei de miercuri, 14 iunie 2023.

Theo Rose și Anghel Damian, invitații lui Mihai Morar

Theo Rose și Anghel Damian se simt compleți acum și sunt mai fericiți ca niciodată. La doar 26 de ani, Theo Rose e cunoscută de o țară întreagă. Artista i-a povestit lui Mihai Morar care au fost cele mai delicate momente din cariera ei care a început încă de la 13 ani! Ce decizii regretă și cum i-au influențat ele parcursul pe scenă muzicală românească.

Jumătatea ei, Anghel Damian, mărturisește la ce a fost nevoit să renunțe după nașterea copilului lor, dar și secrete din culisele unuia dintre cele mai apreciate seriale românești – „Clanul”. Un episod despre puterea iubirii de a schimba lumea.

„M-a tratat așa cum mi-aș fi dorit dintotdeauna să fiu tratată”

Îndrăgită artistă și-a deschis inima în fața lui Mihai Morar și a povestit ce a făcut-o să se îndrăgostească de Anghel Damian. „Ce te-a îndrăgostit până peste cap de Anghel?", a întrebat-o Mihai Morar pe Theo Rose, iar artista a fost extrem de sinceră.

M-a lovit din prima fulgerul asta, am simțit o admirație, a fost pentru prima dată când am văzut un bărbat tânăr, da' bărbat! Era cu totul superior. Fără să se dea așa, fără să vrea să fie așa. Faptul că era foarte elegant, foarte cald totodată, m-a tratat așa cum mi-aș fi dorit dintotdeauna să fiu tratată! Eu simt că am crescut enorm de când sunt cu el, simt că sunt pe drumul cel bun, sunt în siguranță, în viața mea, în casa mea, în corpul meu!", a declarat Theo Rose, vizibil emoționată, în timp ce Anghel Damian o privea.

Tânăra artistă a mai povestit că de când îl are pe fiul ei s-a gândit să își adune gândurile într-un jurnal.

„Eu scriu într-un jurnal pentru Sasha și acolo și transcriu conversațiile noastre, pentru că probabil că se vor pierde toate astea. Sunt niște lucruri extraordinare, nu-mi vine să cred când le recitesc și am nevoie să le recitesc, pentru că mă reîndrăgostesc și mai mult. A fost minunat și s-au spus niște lucruri pe care eu nu mă vedeam spunându-le vreodată, nu mi se părea că sunt genul”, a povestit Theo Rose, iar iubitul ei a completat-o: „Ne-am împărțit responsabilitățile. Ea este cu jurnalul, eu o să fac un film. O să-i fac lui Sasha un film, o poveste”, a spus și Anghel Damian.

Cuplul e hotărât să aibă mai mulți copii, sau cel puțin asta a zis Theo Rose atunci când a fost întrebată de Mihai Morar dacă își doresc o familie numeroasă, cu mai mulți copii.

„Ba da, am în mesaje, eu i-am transcris lui Sasha chiar zilele trecute. Anghel a zis la un moment dat că cinci, că formula noastră va fi de cinci, adică trei copii și noi doi. Și i-am scris acolo lui Sasha: Mamă, dacă mai ai doi frați, să știi că s-a împlinit profeția lui taică-tu”, a mai mărturisit Theo Rose, la Fain&Simplu.

 Nu au timp de nuntă

Tot la "Fain&Simplu", Theo Rose și Anghel Damian au povestit că nu au timp să facă o nuntă, cel puțin nu acum!

"Nu am discutat despre nuntă. Nu am organizat nimic. nu avem timp acum, dar ne dorim!", a mărturisit artista, care, dacă ar fi să facă o astfel de petrecere, a spus că și-ar dori ceva restrâns.

„Eu îmi doresc, pentru început, o chestie extrem de restrânsă. Nu vreau să fie o petrecere cu 500 de invitați. Poate pe viitor mi-aș dori să fie și asta, dar înainte trebuie sa fie un moment de intimitate, după care, cumva, poți să împărtășești și bucuria cu lumea. Dar sunt două lucruri distincte, nu pot fi făcute în același timp. Organizarea unui eveniment presupune o cu totul altă stare emoțională față de un moment în care îți declari iubirea față de cineva și te legi pe viață", a completat și Anghel Damian în cadrul podcastului lui Mihai Morar.

Theo Rose &  Anghel Damian ne arată că atunci când sufletul îți arată calea, e crucial să nu deviezi de la drum. Pentru că, într-adevăr, iubirea are forța de a alchimiza două lumi și cariere atât de diferite și de a le aduce împreună, într-o singură familie.

„PRIMUL LOR PODCAST ÎMPREUNĂ: Theo Rose și Anghel Damian vorbesc despre povestea lor de dragoste. Pentru că dragostea nu se explică, ea se trăiește. Cei doi vorbesc pentru prima oară despre cum s-au îndrăgostit și cum, într-un an de zile, viața lor s-a transformat fundamental. Theo & Damian ne arată că atunci când sufletul îți arată calea, e crucial să nu deviezi de la drum.

Descoperă povestea celor doi artiști care au avut curajul de a-și crea o iubire-liniște, indiferent de haosul din exterior. Pentru că, într-adevăr, iubirea are forța de a alchimiza două lumi și cariere atât de diferite și de a le aduce împreună, într-o singură familie. Câți copii își doresc în viitor și care sunt valorile îi ghidează în viața de familie, afli într-un nou episod în care vei simți dragostea în aer”, declară Mihai Morar.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
artista care a trait cu amanta sotului png
image png
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
image
actualitate.net
image
actualitate.net