Theo Rose a ajuns cu Sasha la spital. Ce probleme de sănătate are fiul artistei: „Mă trezesc cu el cu febră 39 cu 5”

Clipe dificile pentru Theo Rose (26 de ani). Fiul artistei și al lui Anghel Damian (32 de ani), Sasha Ioan, a avut mai multe probleme de sănătate într-un timp scurt și au ajuns cu el la spital. Micuțul a avut Salmonella, gripa A, iar acum are streptococ.

Fiul lui Theo Rose s-a îmbolnăvit în doar două luni cu gripa A și Salmonella / foto: Arhivă
Fiul lui Theo Rose s-a îmbolnăvit în doar două luni cu gripa A și Salmonella / foto: Arhivă

Theo Rose a fost profund afectată de perioada dificilă prin care a trecut fiul său, Sasha Ioan, în vârstă de doar 8 luni. Artista, în vârsta de 26 de ani, a mărturisit prin intermediul rețelelelor de socializare că micuțul s-a confruntat cu multiple probleme de sănătate într-un interval scurt de timp.

Printre acestea s-au numărat Gripa A, Salmonella și, de curând, medicii au descoperit că băiețelul este infectat cu streptococ. Artista a luat decizia de a merge cu el la spital, pentru a se asigura că situația nu se agravează.

Theo Rose: „Bănuiesc că asta e perioada când chiar le adună pe toate”

„Ce ziceți voi de băiatul meu? În două luni de zile a avut așa: gripa A, Salmonella… băi, Salmonella! De unde a adunat el Salmonella nu știe nici Dumnezeu. Bănuim așa, dar noi i-am dat doar carne de țară, fiartă bine, adică nu știu… de undeva a adunat Salmonella, mă rog… Am fost în Dubai, au venit rezultatele, noi credeam că e Rotavirus, nu era Rotavirus, era asta și după i-am făcut analizele când ne-am întors, purtător sănătos, continuam cu probiotice ca să echilibreze flora intestinală, că elimină copilul singur.

La o săptămână, mă trezesc cu el cu febra 39 cu 5, luni noapte eram la spital, că acum are streptococ. Băi, marele meu noroc cu copilul ăsta e că reacționează foarte bine la boală, la febră, la toate alea, nu e din ăla care să bolească. E vesel, e tonic, e cumva. Nu te lasă să te panichezi, să te îngrijorezi, să te uiți la el și să nu știi ce să-i faci, e vesel, își ia tratamentul conștiincios acolo.

Greu, băi, nu-i ușor să fii bebeluș, frate. Trec ăștia mici prin o grămadă de chestii, nu știu, ți se rupe inima, dar noi încercăm să tratăm cu umor, nu vrem să ne panicăm la orice chestie. Bănuiesc că asta e perioada când chiar le adună pe toate”, a povestit Theo Rose, pe pagina ei personală de Instagram, într-un videoclip publicat la secțiunea InstaStory.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net