Theo Rose, în vizorul Marinei Almășan: „La început am trecut-o cu vederea”

Recent, Marina Almășan, celebra prezentatoare de televiziune, a vorbit despre Theo Rose, subliniind autenticitatea și modestia de care aceasta dă dovadă într-un mediu adesea dominat de aroganță și superficialitate.

Theo Rose. Foto: arhiva.
Theo Rose. Foto: arhiva.

Analiza detaliată a artiștilor români făcută de către Marina Almășan

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Marina Almășan a reflectat asupra artiștilor din România, evidențiind disparitățile dintre talent, frumusețe și comportamentul în viața de zi cu zi. Cu o carieră vastă în domeniul televiziunii, Marina Almășan a evidențiat că mulți artiști devin aroganți odată ce obțin notorietate, pierzând conexiunea cu publicul lor.

Impresii pozitive despre Theo Rose

Cu toate acestea, Theo Rose a reușit să atragă atenția și aprecierea Marinei Almășan. Inițial "trecută cu vederea", Theo Rose a devenit subiectul admirației pentru prezentatoare. Marina Almășan a recunoscut vocea frumoasă a artistei și prezența ei fermecătoare, dar mai ales a apreciat autenticitatea și modestia constantă pe care artista o emană.

Dar iată că showbizul românesc scoate la iveală o perlă: pe Theo Rose. La început am <trecut-o cu vederea>: i-am ascultat cântecele și atât. Voce frumoasă, naturală sau nu, la radio toți sună bine. Apoi am văzut-o: ce înger de fată, având toate datele pentru a deveni vedetă, în zilele noastre: glas, chip, alegerea unui gen muzical cu mulți fani. Am început să fiu atentă la aparițiile sale, nu atât muzicale, ci mai ales la cele care o puneau în valoare și în alte feluri", a scris Marina Almășan pe Facebook.

Theo Rose, o "revelație" în showbizul românesc

Marina Almășan a descris-o pe Theo Rose drept o "revelație" în peisajul muzical românesc. Cu toate că admite că frumusețea și talentul pot fi găsite în mod frecvent în industrie, rar întâlnește o combinație de voce excepțională și umanitate autentică. Theo Rose a fost laudată pentru aspectul său natural, vocea sa frumoasă și pentru felul în care a gestionat succesul fără a deveni arogantă.

Marina Almășan a subliniat că Theo Rose a reușit să păstreze o "curățenie sufletească" și o "naturalețe" rar întâlnite într-o lume plină de superficialitate. Admirându-i atât frumusețea, cât și inteligența, Almășan a lăudat felul în care Theo Rose răspunde cu modestie și înțelepciune, fără să cadă pradă aroganței sau să își piardă esența.

Am ascultat-o vorbind: nu e sofisticată, nu-și caută cuvintele, nu vrea să fie prețioasă cu orice preț, să epateze, să pară un pachet de inteligență frumos ambalată.

Theo este smart, fără a face efort. Răspunde înțelept, dar cu vorbe simple, la orice provocare, și – nu știu dacă <joacă> sau nu – este extrem de politicoasă cu cel ce adresează întrebări. Este precum un elev smerit, scos la tablă de un dascăl exigent. Nu i-am găsit tupeul, nu suferă de aroganță – deși talentul și înfățișarea sa ar rima bine cu acestea. Dar bunul simț nativ, plus o educație aleasă de care nu mă îndoiesc nicio clipă, au păstrat-o pe copilă între fruntariile normalității, pe care sper să nu le incalce niciodată”, a mai spus Marina Almășan.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net