Cum a aflat Theo Rose, de fapt, că este însărcinată: „A fost ca o glumă!”

Viața lui Theo Rose (26 de ani) a luat o întorsătură neașteptată de când l-a cunoscut pe Anghel Damian (32 de ani). Tânărul regizor din filmului „Clanul”, de la PRO-TV, cu care acum formează o familie și cu care are un băiețe, de aproape un anișor împreună...pe micuțul Sasha Ioan.

Cei doi artiști s-au cunoscut în vara lui 2022, pe platoul de filmare al serialului „Clanul”, s-au îndrăgostit din prima clipă așa că după șase luni de iubire intensă Theo Rose și Anghel Damian au dat vestea cea mare și anume că vor deveni părinți.

Invitată, recent, în cel mai recent episod „Eu sunt Anamaria Prodan”, artista a dezvăluit public cum a aflat ea că este însărcinată dar și cum se amuzau cei apropiați de stările sale de graviduță.

„A fost ca o glumă atunci când am aflat că sunt însărcinată. Eram în Thailanda. Anghel cu Lucy Faur, cu stilista mea și cu sora mea mai mare. Țin minte că eram foarte sensibilă la mirosurile alea ce sunt la ei acolo. Eu nu aș fi bănuit că se întâmplă asta. Mâncam foarte bine, ceea ce la mine de obicei nu se întâmplă pentru că mă stresez și sunt slabă de fel pentru că nu mă alimentez cum trebuie.

Atunci (în Thailanda – n.r) stilista mea a început să facă glume și să îmi spună <hai fată tu ești gravidă, nu îmi spui tu mie>, iar eu i-am zis atunci <ce ai fată, ai înebunit, mușcăte de limbă, ce ai? cum să fiu? nu sunt>. Și iar mi-a zis <tu ești gravidă, ascultă la mine, nu are cum, nu există. Prea te plângi că nu vrei aia, nici aia”, a spus Theo Rose.

Își adoră partenerul

Totodată, în urmă cu câteva săptămâni, Theo Rose vorbea în cadrul unui podcast cât de fericită este în brațele bărbatului cu care a ales să își întemeieze o familie:

„Eu așa zic că Anghel Damian este iubirea vieții mele. Este cu certitudine doar că nu vreau să zic asta după o să pară că sunt nebună neapărat. A fost prima dată când am fost luată prin învăluire. Nu am știut ce se întâmplă. El este diferint prin felul lui de a fi”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net