Ea va câștiga „Vocea României”? Cine este concurenta care a ridicat sala în picioare: „Ești una dintre cele mai bune voci...”

În ediția de vineri, 8 decembrie, în semifinala „Vocea României” 2023, o concurentă din echipa Theo Rose & Horia a ridicat întreaga sală, cât și publicul de acasă, în picioare. Demonstrând că are calități vocale deosebite, interpretând piesa „Proud Mary”, a celebrei Tina Turner, Alexandra Sîrghi a primit doar cuvinte de laudă din partea juraților.

Alexandra Sirghi este concurenta care a ridicat sala în picioare la Vocea României / Foto: Facebook
Alexandra Sirghi este concurenta care a ridicat sala în picioare la Vocea României / Foto: Facebook

Alexandra Sîrghi este concurenta din echipa Theo Rose & Horia care a cântat în semifinala de vineri a emisiunii „Vocea României” 2023. Tânăra a demonstrat că are calități vocale deosebite, interpretând piesa „Proud Mary” a faimoasei cântărețe Tina Turner. După momentul său artistic, Alexandra a fost extrem de lăudată de către jurați.

Irina Rimes: „Eu te-aș vota!”

„Ești o voce care poate să fie în finală. E un moment excelent. Felicitări!”, a spus Tudor Chirilă.

Cred că Alexandra e una dintre cele mai puternice voci din sezonul acesta. E un început bun de emisiune. Meriți un loc în finală”, a comentat Smiley.

Ești una dintre cele mai bune voci pe care le-am auzit eu vreodată. Eu te-aș vota!”, i-a spus Irina Rimes. 

Alexandra, vreau să te felicit, pentru că tu nu ai venit aici cu povestea ta aici. Tu ai o voce extraordinară și sunt mândră de tine. Sper să te voteze lumea și să fii în finală”, a menționat Theo Rose

Tu te-ai transformat, ai devenit mai bună. Eu cred că ești fenomenală. Eu și cu Theo îți mulțumim. M-ai făcut să cred în toate piesele pe care le-ai cântat aici”, a adăugat Horia Brenciu. 

Cine este Alexandra Sîrghi

Venită din Galați și stabilită de doi ani în București, Alexandra Sîrghi are 20 de ani și este studentă la Facultatea de Administrație și Afaceri din cadrul Universității București, acolo unde primește bursă de merit. Încă de la audițiile pe nevăzute, ea a reușit să îi fascineze pe cei de acasă, cât și pe jurați, întorcând toate cele patru scaune cu piesa „A Natural Woman” din repertoriul lui Aretha Franklin. Theo Rose a apăsat butonul după primele secunde în care i-a auzit vocea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
image
actualitate.net
image
actualitate.net