Ea va câștiga „Vocea României”? Cine este concurenta care a ridicat sala în picioare: „Ești una dintre cele mai bune voci...”

În ediția de vineri, 8 decembrie, în semifinala „Vocea României” 2023, o concurentă din echipa Theo Rose & Horia a ridicat întreaga sală, cât și publicul de acasă, în picioare. Demonstrând că are calități vocale deosebite, interpretând piesa „Proud Mary”, a celebrei Tina Turner, Alexandra Sîrghi a primit doar cuvinte de laudă din partea juraților.

Alexandra Sirghi este concurenta care a ridicat sala în picioare la Vocea României / Foto: Facebook
Alexandra Sirghi este concurenta care a ridicat sala în picioare la Vocea României / Foto: Facebook

Alexandra Sîrghi este concurenta din echipa Theo Rose & Horia care a cântat în semifinala de vineri a emisiunii „Vocea României” 2023. Tânăra a demonstrat că are calități vocale deosebite, interpretând piesa „Proud Mary” a faimoasei cântărețe Tina Turner. După momentul său artistic, Alexandra a fost extrem de lăudată de către jurați.

Irina Rimes: „Eu te-aș vota!”

„Ești o voce care poate să fie în finală. E un moment excelent. Felicitări!”, a spus Tudor Chirilă.

Cred că Alexandra e una dintre cele mai puternice voci din sezonul acesta. E un început bun de emisiune. Meriți un loc în finală”, a comentat Smiley.

Ești una dintre cele mai bune voci pe care le-am auzit eu vreodată. Eu te-aș vota!”, i-a spus Irina Rimes. 

Alexandra, vreau să te felicit, pentru că tu nu ai venit aici cu povestea ta aici. Tu ai o voce extraordinară și sunt mândră de tine. Sper să te voteze lumea și să fii în finală”, a menționat Theo Rose

Tu te-ai transformat, ai devenit mai bună. Eu cred că ești fenomenală. Eu și cu Theo îți mulțumim. M-ai făcut să cred în toate piesele pe care le-ai cântat aici”, a adăugat Horia Brenciu. 

Cine este Alexandra Sîrghi

Venită din Galați și stabilită de doi ani în București, Alexandra Sîrghi are 20 de ani și este studentă la Facultatea de Administrație și Afaceri din cadrul Universității București, acolo unde primește bursă de merit. Încă de la audițiile pe nevăzute, ea a reușit să îi fascineze pe cei de acasă, cât și pe jurați, întorcând toate cele patru scaune cu piesa „A Natural Woman” din repertoriul lui Aretha Franklin. Theo Rose a apăsat butonul după primele secunde în care i-a auzit vocea.

image
image
image
image
image
image
submarinul titan profimedia jpg
Virgi Iantu, FOTO TVR IMG 1444 jpg
a601f070 09f4 47df 8bff 4eae1388fd97 jpeg
violeta botezatu jpg
Aleksandra Kiedrowicz captura video jpg
mirela vaida colaj facebook jpg
megogo colaj facebook jpg
Power Couple jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net