Alina Ceușan, după Love Island la Vocea României! „Am primit câteva sfaturi valoroase de la Pavel Bartoș”

Ultima actualizare:

Alina Ceușan (31 de ani) îi place să lucreze în televiziune. Se pare că frumoasa influenceriță din Cluj a făcut o figură bună „pe sticlă” la ProTV, ca prezentatoare a reality show-ului din Tenerife, „Love Island”. Nici bine nu s-a terminat acesta că un proiect foarte frumos i s-a „arătat” Alinei Ceușan. A fost cooptată în echipa „Vocea României”.

Chiar în seara de 1 Decembrie, Alina Ceușan le-a adus telespectatorilor reacțiile emoționante ale concurenților care au urcat pe scenă. Ea s-a aflat vineri seara în „camera vocilor țapene”.

„Această nouă experiență TV vine la pachet cu entuziasm, în primul rând, pentru că vorbim de Vocea României și de elementul de noutate pentru mine - ideea de LIVE. Atunci când am plecat spre Tenerife, pentru Love Island, am primit câteva sfaturi valoroase de la Pavel Bartoș și mă bucur să fac acum parte din echipa Vocea României și să ducem mai departe talentul vocal în România. Vor fi trei săptămâni încărcate de emoție, așa că vă așteptăm în fața ecranelor să o trăiți 100% alături de noi”, a declarat Alina Ceușan.

Frumoasa blondină nu primește numai comentarii frumoase, cineva dintre urmăritori lăsând și un mesaj negativ la adresa ei.

„Nu știm ce cauți în televiziune. Vrem show și oameni pregătiți dar...”, a fost unul dintre mesajele primite de Alina Ceusan pe pagina ei de Instagram, iar vedeta i-a răspuns imediat cârcotașei căreia nu i-a picat bine.

 „Haida’ tu dragă, dacă nu-ți convine show-ul. La Vocea show-ul e pe scenă, nu transmisia live. N-are voie  omeu’ să mai fie începător la ceva, într-un nou domeniu, ni tu mă...”, a scris vedeta care nu stârnește doar „valuri” de admirație.

În momentul de față, Alina Ceușan este unul dintre cei mai bine cotați influenceri și creatori de conținut de la noi. Alina are succes atât pe partea profesională cât și personal vorbind, având o familie fericită și un băiețel de 3 ani, Rock, căruia îi acordă toată atenția necesară și cu care s-a obișnuit să vobească mai mult în limba engleză.

Nu i-a plăcut inelul de logodnă

Alina Ceușan este căsătorită din 2019 cu Raul Tișa, cunoscut hairstylist la Cluj- Napoca, iar atunci când a fost cerută în căsătorie un singur lucru nu i-a fost pe plac, inelul de logodnă care avea o piatră de culoare albastră.

Știa că nu-mi place albastru și a venit la mine cu un inel de safir, dar și eu am fost cu o pretenție de asta neînțeleasă. Evident că am zis da, dar nu îmi plăcea inelul. Se știe faptul că am pretenții și că Alina Ceușan este foarte figurantă, doar știți. Am vrut un inel normal de logodnă, ca toată lumea”, a povestit Alina Ceușan, în podcast-ul lui Jorge.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
banner roxana vancea png
dana budeanu instagram 2 jpg
Bebelus, sarcina  jpg
banner hoteluri vedete png
banner livia graur png
image
actualitate.net
image
actualitate.net