Frumoasa Ada își pune sufletul pe tavă! Ce a reprezentat pentru ea Love Island și cum se pregătește pentru Miss World: „Îmi cunosc mai mult valoarea”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Frumoasa Ada a acordat, în exclusivitate pentru Click!, primul interviu după experiența din Tenerife! Am vorbit despre cuplul pe care l-a format alături de Andrei, despre shooting-urile sale cele mai recente, dar și despre cum se pregătește pentru Miss World 2024.

Ada, primul interviu după Love Island România 

A venit la Love Island cu inima deschisă, cu sinceritatea la purtător, cu o feminitate aparte, cu frumusețe, dar și cu principii de viață dintre cele mai solide. Ada, poate cea mai îndrăgită concurentă de la Pro TV, a intrat rapid în inimile oamenilor. Sensibilă și puternică în același timp, a reușit să formeze un cuplu cu Andrei, până când fosta iubită a tânărului a venit în emisiune și totul s-a dat peste cap. Ada a plecat acasă cu multe lecții învățate, dar din fericire, a avut alături oamenii potriviți care să o ajute să depășească momentul.

În exclusivitate pentru Click!, frumoasa brunetă a povestit totul despre experiența din Tenerife, despre eliminarea cuplului Andrei-Alexandra care s-a produs la scurt timp după plecarea ei din emisiune, despre planurile sale, dar și despre lecțiile învățate. 

Click: Ada, cum ești? Cum a fost revenirea acasă și cum te-ai simțit atunci când ai venit în România? Cine te-a așteptat cu brațele deschise?

Ada: Sunt mai bine, lucrurile au început deja să se mai așeze după întoarcerea de la Love Island. Acasă m-au întâmpinat familia și prietenii, așa cum era de așteptat, dar și o parte din foștii colegi de emisiune cu care am rămas apropiată. Cea mai mare surpriză pentru mine a fost totuși valul de susținere pe care l-am primit din partea telespectatorilor. Neștiind care este percepția publicului, cumva eram temătoare de primul contact cu social media, mai ales în urma momentului tensionat în care am părăsit vila. În acele prime zile acasă, când mi-a fost cel mai greu, m-a ajutat enorm că am avut oameni ce mi-au stat aproape. M-a bucurat extrem de mult faptul că aceștia au apreciat prezența mea în emisiune, ca m-au înțeles și susținut, deși nu mă cunoșteau decât de la tv.

398259407 6954374387958912 3435850036809498342 n jpg

„Pentru toată lumea a fost o dezamăgire”

Ce spune familia ta despre situația de la Love Island? Dar prietenii tăi apropiați?

Cred că pentru toată lumea a fost o dezamăgire. A fost greu pentru familia și apropiații mei să mă vadă rănită. Cu toții au susținut cuplul meu cu Andrei, observând că era vorba de sentimente reale, cel puțin din partea mea. Nimeni nu se aștepta la plecarea mea de la Love Island și au fost surprinși neplăcut și de reacțiile altor oameni din emisiune.

Ai mai vorbit cu Andrei de la întoarcerea acasă?

Da, Andrei m-a contactat după ce s-a întors din Tenerife și ne-am și revăzut.

Consideri că eliminarea lui și a Alexandrei a fost efectul inevitabil generat de karma? Crezi că publicul și-a dorit ca ei să plece din cauza situației pe care ți-au cauzat-o ție?

Consider că eliminarea lui Andrei și a Alexandrei a fost cauzată de mai mulți factori. Nu cred neapărat că a fost karma, ci reacția publicului la destrămarea celui mai vechi cuplu din casă, pe care nu puțini îl și vedeau caștigator. Încrederea pe care cuplul nostru o câștigase în rândul publicului a fost trădată atunci, totul întâmplându-se brusc, fără ca nimeni să se poată aștepta la asta. Evident, modul deloc fericit în care Andrei a gestionat situația a înrăutățit lucrurile. Căci nu alegerea lui a fost problema, ci felul în care s-a comportat cu mine, omul pe care l-a lăsat să se îndrăgostească, omul care i-a fost alături aproape întreaga emisiune. Probabil cea mai dureroasă a fost neasumarea conexiunii noastre din vilă, căci a părut că Andrei a uitat imediat tot ce s-a întâmplat între noi până atunci. Cred că și asta a supărat foarte tare publicul.

„Mereu mă simt ca o prințesă în rochii de mireasă”

Am văzut că ai avut un super shooting în rochie de mireasă. Nu-ți stă rău deloc! Cum te-ai simțit?

Mulțumesc! Am pozat de multe ori în rochii de mireasă, deci nu e ceva neobișnuit pentru mine. Acest brand foarte cunoscut îmi este și extrem de drag, căci colaborez cu ei de doi ani în mai multe proiecte, nu doar ca model. Mereu mă simt ca o prințesă în rochiile lor de mireasă, dar de data aceasta a fost special că am avut și „mire”. Am reușit să creăm o poveste frumoasă în jurul rochiilor și sunt foarte încântată de cum a ieșit această campanie.

401378398 196444343437120 2862117272312133530 n jpg

Va reprezenta România la Miss World 2024

Pe când o nouă participare la Miss?

Așa cum s-a anunțat la Love Island, am fost desemnată Miss World România și urmează să reprezint țara la finala din martie 2024, în India. Sunt extrem de onorată de faptul că am din nou șansa de a purta cu mândrie numele României, de data aceasta la cel mai prestigios concurs de frumusețe din lume. Totodată, sunt determinată să obțin un rezultat cât mai bun și voi depune tot efortul să am un parcurs ireproșabil.

393689089 18387331390053400 2163895751729413940 n jpg

Cât de mult te-a schimbat pe tine experiența Love Island?

„Îmi cunosc mai mult valoarea”

Nu pot spune că experiența Love Island m-a schimbat, ci m-a ajutat să mă cunosc mult mai bine. Așa cum am spus și la plecare, sunt foarte mândră de parcursul meu în emisiune și de faptul că am putut rămâne un om deschis și empatic în ciuda situațiilor neplăcute prin care am trecut. Acum, după Love Island, îmi cunosc mult mai mult valoarea și știu ce merit, atât în dragoste cât și în relațiile de prietenie. Consider că am ieșit învingătoare din emisiune pentru că am ramas tot eu chiar și sub presiune și mi-am dovedit că sunt într-adevăr puternică.

Cu cine păstrezi legătura, din foștii tăi colegi din Tenerife?

Păstrez legătura cu mulți dintre colegi. În afară de câțiva oameni care chiar m-au dezamăgit, pot spune că am relații bune cu majoritatea. Am rămas și cu prieteni apropiați cum sunt Jo, Mădălina, Vlad, Eduard, Kiprianos, Călin și Diana, cu care eram prietenă de dinaintea emisiunii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark