Ei sunt câștigătorii de la Love Island România 2023! Surpriză mare: cine a plecat cu premiul de 50.000 de euro

Ultima actualizare:

După o lungă așteptare și multe emoții, momentul mult așteptat a sosit! Fanii au aflat cine sunt mari câștigători ai Love Island România 2023, show-ul care a reușit să pună pe jar o mulțime de oameni. În marea finală, îndrăgita prezentatoare Alina Ceușan a rostit numelor îndrăgostiților care pleacă acasă cu fabuloasa sumă de 50.000 de euro!

Iată câștigătorii de la Love Island România 2023!
Iată câștigătorii de la Love Island România 2023!

Iată câștigătorii de la Love Island România 2023

Cât o locuință, atât a fost premiul fantastic pe care l-a câștigat cuplul care a demonstrat că dragostea adevărată nu poate fi împiedicată de niciun obstacol. Lupta pentru dragoste și premiu a meritat cu siguranță, iar provocările intense au luat sfârșit, fiind încununate de cea mai mare satisfacție.

Finala a fost una plină de suspans, emoții și desigur, lacrimi. Telespectatorii au fost cu siguranță și ei atinși de emoțiile concurenților, pe care cu greu și le-au stăpânit. În această seară specială fiecare concurent a avut sarcina de a scrie o scrisoare partenerului său de cuplu pe care ulterior au și citit-o chiar de față cu familiile lor. Evident, acest moment deosebit a lăsat la vedere vulnerabilitatea ascunsă a unora dintre concurenți.

Îndrăgostiții care pleacă cu 50.000 de euro acasă

Finaliștii au primit mesaje de suținere din partea fanilor, fiind uimiți de cât de mult sprijin au putut primi, iar apoi au urmărit filmulețe cu parcursul lor în cadrul show-ului.

În ciuda tuturor provocărilor, cuplurile și-au demonstrat dragostea însă numai unul a câștigat inima publicului. Cel mai intens moment a fost bineînțeles cel al adevărului, când Alina Ceușan a dezvăluit numele marilor câștigători. Cei care au învins sunt nimeni alții decât Anne și Adrian! Aceștia au primit de la prezentatoare două plicuri, unul cu dragostea și celălalt cu premiul de zeci de mii de euro. Cel care a ales plicul cu bani a avut posibilitatea de a pleca acasă atât cu suma impresionantă de bani, cât și cu partenerul de cuplu. Ei bine, Anne nici nu s-a gândit prea mult și a decis să plece acasă cu amândouă.

Anne și Adrian s-au apropiat încă de când tânăra a venit în emisiune în calitate de bombshell. Adrian a reușit să îi fure inima fetei cu maturitatea sa și romantismul incurabil.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Accident limitator inteligent FOTO Info Trafic Romania png
image
image
image
image
image
image
teo si jador webp
chefi la cutite jpg
banner Rebeca Rizea png
image png
netflix pixabay jpg
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net