Ce salariu are Alina Ceușan ca prezentatoare la PRO TV? Scoate aproape la fel de mult ca din Instagram

Ultima actualizare:

Și-a început cariera în mediul online, ca influenceriță, iar destul de rapid, a reușit să devină una dintre cele mai cunoscute vedete din țara noastră! Alina Ceușan a participat la „Asia Express”, alături de una dintre cele mai bune prietene ale ei, Carmen Grebenișan, iar acum, românii o pot vedea la „Love Island”, emisiune pe care o prezintă! Iar o curiozitate pe care o are toată lumea este cât câștigă prezentatoarea de la PRO TV!

Alina Ceușan prezintă emisiunea „Love Island”
Alina Ceușan prezintă emisiunea „Love Island”

Alina Ceușan și-a început cariera în mediul online, unde a devenit faimoasă destul de repede! În vârstă de numai 31 de ani, tânăra este căsătorită încă din anul 2019, cu Raul Tișa, iar la numai un an după nuntă, cei doi au adus pe lume și un copil, pe nume Rock. Ea a apărut în mediul online cu un simplu blog, în anul 2012, iar pe măsură ce au trecut anii, Alina Ceușan a devenit una dintre cele mai cunoscute personalități din mediul online al țării noastre.

Ea și-a făcut apariția în televiziune la emisiunea „Asia Express”, unde a concurat în sezonul 3, alături de buna ei prietenă, Carmen Grebenișan. Acum, tânăra a devenit și mai populară în rândul publicului larg din țara noastră, după ce a fost selectată să prezinte emisiunea „Love Island”, de la PRO TV!

Cu cât este plătită Alina Ceușan de PRO TV

Ei bine, imediat ce emisiunea „Love Island” și-a făcut debutul pe ecranele românilor, multă lume s-a întrebat ce sumă primește prezentatoarea de la PRO TV, lunar! Ei bine, se pare că suma primită de către Alina Ceușan este, cu siguranță, una de care aceasta nu se poate plânge! De asemenea, e de remarcat că nu toată lumea care are succes în mediul online poate avea același noroc și în televiziune.

„Fiecare om de televiziune este și un om de online, până la urmă, dar cei mai mulți oameni de online nu sunt musai făcuți pentru televizor”, a spus prezentatoarea, potrivit unica.ro.

Câți bani cere influencerița pentru o postare pe Instagram

Ei bine, se pare că atunci când vine vorba despre banii pe care Alina Ceușan îi scoate din mediul online, lucrurile nu diferă prea mult de salariul ei din televiziune! „Ambele aduc câștiguri bune și pot spune că sunt aproape la același nivel”, a mai spus prezentatoarea de la PRO TV care, potrivit informațiilor din presă, câștigă din mediul online între 10.000 și 15.000 de euro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razvan Lucescu Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
banner smiley png
Banner Alin oprea talisman
netflix jpeg
banner andreea raicu png
netflix 3733812 1280 jpg
Juriul Românii au talent foto Pro Tv
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net