Cine este și cu ce se ocupă Raul Tișa, soțul prezentatoarei „Love Island” de la Pro TV, Alina Ceușan. Cum a început povestea lor de iubire?

Alina Ceușan (31 de ani) este una dintre cele mai cunoscute vedete din mediul online, unde este foarte activă, fiind un influencer de succes. Pe ea o cunoaște mai toată lumea, însă cine este soțul ei? De aproximativ 9 ani, Alina Ceușan trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de Raul Tișa (41 de ani), bărbatul care i-a devenit soț în anul 2019. Cum s-au cunoscut cei doi și cu ce se ocupă partenerul de viață al prezentatoarei de la „Love Island”?

Cine este și cu ce se ocupă Raul Tișa, soțul Alinei Ceușan / Foto: Instagram
Cine este și cu ce se ocupă Raul Tișa, soțul Alinei Ceușan / Foto: Instagram

Cine este Raul Tișa, soțul Alinei Ceușan?

În timp ce Alina Ceușan, în vârstă de 31 de ani, se expune în permanență pe rețelele de socializare, fie că este vorba despre domeniul profesional sau despre viața ei privată, puțini îl cunosc pe bărbatul care i-a cucerit inima. De aproximativ 9 ani, prezentatoarea TV de la „Love Island” trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de Raul Tișa, în vârstă de 41 de ani. El e cunoscut drept hairstylist, are și salon la Cluj-Napoca, acolo unde locuiește cu familia, însă acesta are și alte afaceri.

Potrivit Alinei Ceușan, partenerul ei de viață este content creator, influencer, are și propria afacere cu haine, el deține saloane de înfrumusețare în Cluj-Napoca, e hairstylist, dar și dezvoltator, a și investit în imobiliare, la Cluj. Totodată, Alina Ceușan și soțul ei sunt proprietarii unui restaurant în București.

Cum s-au cunoscut

Raul Tișa și Alina Ceușan s-au cunoscut chiar în salonul lui. Au devenit rapid iubiți, iar din 2013 sunt de nedespărțit. Și-au oficializat relația și și-au spus marele „DA” abia în 2019, când s-au căsătorit la Castelul Banffy de la Bonțida, cunoscut și ca Versailles-ul Transilvaniei, unde are loc în fiecare an vestitul festival Electric Castle.

Rock, rodul iubirii dintre cei doi 

Au au avut o nuntă ca-n povești și de câțiva ani au devenit părinți, dedicați trup și suflet fiului lor, micuțul Rock, care le aduce zilnic zâmbetul pe buze, însă pe lângă rolul de părinți devotați, nu și-au lăsat în spatele carierele. Alina Ceușan, Raul Tișa și Rock, băiețelul lor care a venit pe lume în 2020, locuiesc în Cluj.

Când începe „Love Island” de la Pro TV

Pro TV a anunțat data la care va începe „Love Island”, cel mai așteptat reality-show de dating, prezentat de însăși Alina Ceușan. Programul va debuta mai întâi pe VOYO, unde va putea fi urmărit din 1 octombrie, iar la Pro TV va începe cu o zi mai târziu. Fiind un reality-show de dating, Alina Ceuşan, prezentatoarea emisiunii, va ţine, timp de două luni, telespectatorii la curent cu tot ceea ce fac cei zece concurenţi într-o vilă de lux aflată în Tenerife.  

Vestea cea mare e aici! Din 1 octombrie începe Love Island România, pe VOYO, iar din 2 octombrie, puteţi urmări aventurile concurenţilor noştri pe PRO TV. Este un format nou, care ajunge în România după un succes răsunător în multe ţări, precum Australia, Marea Britanie sau Statele Unite ale Americii. E genul de reality-show care trebuie savurat pe canapea, singur sau cu gaşca”, declara, cu ceva timp în urmă, una dintre cele mai cunoscute vedete din mediul online

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
iulia si mihai albu jpg
1 florin piersic png png
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
Cristian Şofron,  în rolul lui Mihu, alături de  câinele Lăbuş jpeg
scena teatru jpg
banner dana roba png
banner mihai albu png
kim kardashian corset instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net