Când începe, până la urmă, Love Island. Pro TV a făcut anunțul

După emisiunea de succes „Survivor România”, Pro TV a venit cu un nou reality-show, „Love Island”, formatul care a cucerit și a aprins imaginația a milioane de telespectatori din peste 25 de teritorii, din Marea Britanie până în Grecia, Germania și SUA. Și cum mulți erau nerăbdători să afle când va avea loc premiera celui mai nou reality-show, prezentat de Alina Ceuşan, avem o veste excelentă! Pro TV a anunțat data la care va începe „Love Island”, cel mai așteptat reality-show de dating.

Când începe, până la urmă, Love Island. Pro TV a făcut anunțul / Foto: Arhiva Click!
Când începe, până la urmă, Love Island. Pro TV a făcut anunțul / Foto: Arhiva Click!

După mult timp în care mulți români așteptau cu sufletul la gură să afle data la care va avea loc premiera celui mai nou reality-show, „Love Island”, Pro TV a făcut anunțul! Iată când va începe formatul care a cucerit și a aprins imaginația a milioane de telespectatori din peste 25 de teritorii. 

Când începe, până la urmă, Love Island

Programul va debuta mai întâi pe VOYO, unde va putea fi urmărit din 1 octombrie, iar la Pro TV va începe cu o zi mai târziu. Fiind un reality-show de dating, Alina Ceuşan, prezentatoarea emisiunii, va ţine, timp de două luni, telespectatorii la curent cu tot ceea ce fac cei zece concurenţi într-o vilă de lux aflată în Tenerife:

„Vestea cea mare e aici! Din 1 octombrie începe Love Island România, pe VOYO, iar din 2 octombrie, puteţi urmări aventurile concurenţilor noştri pe PRO TV. Este un format nou, care ajunge în România după un succes răsunător în multe ţări, precum Australia, Marea Britanie sau Statele Unite ale Americii. E genul de reality-show care trebuie savurat pe canapea, singur sau cu gaşca.

Sunt nerăbdătoare să văd cum vor trăi concurenţii aventura vieţii lor, timp de două luni, într-o vilă de lux din Tenerife, în căutarea dragostei, iar voi, cei de acasă, o să puteţi interacţiona aproape LIVE cu tot ceea ce se întâmplă în casă, prin ajutorul unei aplicaţii unice în România.

Vă aştept să fiţi alături de noi pentru că v-am pregătit un sezon incendiar!” a declarat Alina Ceușan, potrivit paginademedia.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
netflix shutterstock jpg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
sebastian stan trump jpg
Buscu si Hristache 1536x864 jpeg
netflix pixabay jpg
banner mioara roman catinca roman png
andreea esca sacou rosu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net