Alina Ceușan prezintă reality show-ul „Love Island”! Ce grilă atractivă de toamnă a lansat azi PRO TV!

Ultima actualizare:

În această toamnă, emoțiile fac spectacolul, iar aceasta se anunță cea mai tare toamnă din istoria PRO TV!

Formate noi, prezentatori noi, seriale noi, PRO TV a lansat azi în forță grila de toamnă iar programul este unul de nerefuzat. Alina Ceușan este noua vedetă a postului. Ea va prezenta la PRO TV reality show-ul „Love Island”!

Toamna aceasta, vom trăi toate emoțiile la PRO TV. Am dezvăluit astăzi grila cu cele mai multe lansări și o diversitate mare de produse, începând cu cele mai obiective și de încredere știri, până la divertisment de calitate, comedie, seriale de acțiune și romantism. Lansarea grilei aduce un proiect dedicat VOYO, Love Island. Acest format a fost achiziționat, în primul rând, pentru publicul platformei online și va fi disponibil întâi pe VOYO și mai apoi pe PRO TV. Sunt sigur că vom avea o toamnă extraordinară de care sper să se bucure fiecare român, la PRO TV și pe VOYO!”, a spus Aleksandras Cesnavicius, CEO PRO TV. 

Ce vom urmări toamna aceasta la PRO TV?

De luni, 28 august, după o vacanță de vis cu familia și multă relaxare, Cătălin Măruță revine cu emisiunea lui de divertisment la PRO TV.

Serialul „Groapa” prezintă o imagine realistă și dură a vieții mafiei, relațiile de familie, problemele și poveștile de dragoste, într-un mod care-i va face pe cei de acasă să se bucure de fiecare secundă și să înțeleagă că familia e totul. Primul sezon începe sâmbătă, 16 septembrie, de la ora 20:00.

„Săriți de pe fix!”, show-ul care îmbină divertismentul cu jocurile și provocările într-un adevărat spectacol de umor se lansează joi, 14 septembrie, de la ora 21:30. Cei 10 comedianți vor fi provocați de Cabral la probe care le vor testa imaginația, limitele, îi va face să fie creativi, să improvizeze, să cânte sau să danseze în condiții care vor genera foarte mult umor. Totul cu un singur scop: distracția fără limită.

În jocul dragostei, doar cei potriviți rămân împreună! „Love Island”,originalul – cel mai cunoscut format produs de ITV, aduce față-n față 5 băieți și 5 fete gata să descopere iubirea adevărată și să trăiască cea mai mare aventură a vieții lor. Reality show-ul  prezentat de Alina Ceușan, o prezenta noua la PRO TV, debutează în curând, și va fi în fiecare zi, de luni până vineri, aproape de miezul nopții, pe PRO TV, dar cu o zi înainte pe VOYO.

Povestea serialului „Clanul” continuă cu sezonul 3, care aduce noi intrigi și răsturnări de situație, iar distribuția impresionantă va fi completată de noi actori cunoscuți. Personajele vor avea parte de un parcurs neașteptat, iar multe întrebări își vor găsi răspunsuri sau vor ridica alte... întrebări, din 11 septembrie, în fiecare luni, de la ora 20:30, în „Clanul”. 

Serialul fenomen „Las Fierbinți” revine cu aceleași personaje spumoase, pe care telespectatorii le vor putea revedea din 12 septembrie, într-o porție triplă de comedie, în fiecare marți, miercuri și joi, de la ora 20:30, imediat după Știrile PRO TV. 

Toți cei care au o idee și vor să o pună în aplicare sau cei care au nevoie de suport în afacerile lor pentru a ajunge mai departe și-au găsit locul în noul sezon „Imperiul Leilor”. Și în acest an, liderii unor afaceri de succes din România îi vor căuta pe antreprenorii care merită să fie cunoscuți în domeniul lor și le vor oferi șansa de a face o schimbare reală. Show-ul începe marți, 19 septembrie, de la ora 21:30. 

Echipa „Visuri la cheie” reușeste de 10 ani să descopere noile începuturi care se ascund în fiecare casă. Dragoș Bucur și arhitecții sunt pregătiți să aducă emoție și să construiască speranțe în cel de-al zecelea sezon al show-ului, începând de miercuri, 13 septembrie, de la ora 21:30.

Timp de 10 sezoane, scena de la „Vocea României” a vibrat pentru telespectatori! Cele mai intense emoții ale concurenților și antrenorilor au fost trăite, de-a lungul timpului, în locul care a făcut ca vocile să fie auzite. Iar povestea continuă cu cel de-al 11-lea sezon. Antrenorii Tudor Chirilă, Irina Rimes, Horia & Theo și Smiley, alături de prezentatorul Pavel Bartoș, sunt pregătiți să trăiască bucuria muzicii, în fiecare vineri, din 8 septembrie, de la ora 20:30. 

Click! Spune

Alina Ceuşan are 30 de ani și este o influenceriță de succes, cu aproape un milion de fani pe Instagram. Este absolventă a Facultăţii de Comunicare şi PR din Cluj. În 2012 a intrat în online, prin lansarea blogului său personal. Nu este prima apariţie într-un reality show TV a Alinei Ceuşan. A fost concurentă la Asia Express, de pe Antena 1, alături de cea mai bună prietenă a ei, Carmen Grebenişan, influenceriţă şi ea. Pe Carmen Grebenişan o știți și de la Survivor România 2023, unde a ajuns până în finală. Cele două s-au lansat și în fashion cu un magazin online și o colecție de costume de baie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
banner înviere png
Ziua memorabilă a început cu formarea celor două echipe, a Curajoșilor și a Iepurașilor Sălbatici
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net