A recunoscut! Ce operații estetice are Carmen Grebenișan, fostă finalistă a emisiunii „Survivor”

Ultima actualizare:

După patru luni și jumătate petrecute în jungla din Republica Dominicană, unde a participat la ”Survivor România” pentru Pro TV, Carmen Grebenișan a avut ceva probleme de sănătate, despre care, de altfel, a și vorbit. În același timp, tot ea a povestit urmăritorilor săi de pe rețetele de socializari ce operații estetice are.

Ce sexy e Carmen Grebenișan
Ce sexy e Carmen Grebenișan

Fosta concurentă de la Survivor România a recunoscut, pe TikTok, fiind întrebată de fani ce operații estetice are, dar și ce implanturi și-a făcut ca să fie atât de frumoasă.

Carmen Grebenișan, adevărul despre operațiile sale estetice

De câte ori am primit întrebarea asta și tot timpul am fost sinceră și transparentă, nu am nimic de ascuns. Am o operație de implant mamar, pe care am făcut-o undeva la 21 sau 22 de ani, nu mai știu, am 280 de mililitri, implant mamar, formă anatomică. Prima intervenție pe care am avut-o la față a fost injectarea buzelor pe care le-am dizolvat de câteva ori, pentru că nu mi-au plăcut forma și acum îmi place foarte mult. Da, am acid hialuronic în buze. După scurt timp mi-am umplut cearcănele și mi-am pus botox. Zona cearcănelor era destul de adâncită, și așa m-am născut cu cearcăne adânci și așa le-am umplut și sunt foarte fericită cu chestia asta și nu regret absolut deloc.

Așa arăta Carmen în adolescență
Așa arăta Carmen în adolescență

Am botox în frunte și mi-am pus în zona messeterului ca să-mi subțieze partea asta de față, pentru că fața mea este foarte asimetrică. Mi-am pus acid hialuronic în zona tâmplelor în momentul în care mi s-a dizolvat grăsimea mea naturală din tâmplă, iar asta s-a întâmplat pe la 27-28 de ani, a început să se subțieze foarte tare, pentru că își pierde din grăsime, și mi-am pus acid hialuronic ca să arate mult mai fresh. Și arată, și sunt fericită cu asta - Juvederm volite - filer în toată fața prin multe înțepături și se introduce un strat diferit ca și textură de acid hialuronic, nu seamănă cu cel introdus în buze. Dar rezistă până la 6 luni, și îl refac de două ori pe an, și arată fața mult mai fresh. Arată ca și cum ai fi super hidratată și dormită câte 15 ore pe noapte. Nu am rinoplastie și nici fațete”, a povestit, Carmen Grebenișan, pe contul ei de Tik Tok.   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
irina shayk jpg
florin piersic facebook jpg
banner Ileana Stana Ionescu png
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
alex dobrescu si prietenul lui jpg
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net