Cum a făcut Carmen Grebenișan primii bani? „Le trimiteam prin poștă”

Carmen Grebenișan (30 de ani) și-a construit un nume în social media în decurs de 16 ani. Așadar, este un celebru influencer din România, cu o comunitate uriaşă pe Instagram. Ea a participat și la diverse emisiuni cunoscute de la noi din țară, așa că putem spune că nu duce lipsă de bani. Invitată în podcastul lui Cătălin Măruță, „Acasă la Măruță”, influencerița a vorbit despre cum și-a câștigat primii bani.

Cum și-a câștigat Carmen Grebenișan primii bani
Cum și-a câștigat Carmen Grebenișan primii bani

Carmen Grebenișan, în vârstă de 30 de ani, a fost întotdeauna pasionată de modă. Visul ei de-o viață s-a împlinit în urmă cu câțiva ani când, alături de Alina Ceușan, a fondat propriul brand de îmbrăcăminte, INFSD. Însă, pentru cei care cred că succesul ei a venit peste noapte, ei bine, realitatea este alta. Încă de la vârsta de 15 ani, ea a fost prezentă în mediul online și a muncit pe brânci pentru fiecare bănuț.

Invitată în podcastul lui Cătălin Măruță, „Acasă la Măruță”, proaspăt întoarsă din jungla din Republica Dominicană, acolo unde a fost la „Survivor”, vedeta a făcut mai multe dezvăluiri. „Sunt un om care a avut un anumit succes, la un moment dat, pe o platformă de socializare și de acolo s-au propagat toate lucrurile”, i-a mărturisit Carmen Grebenișan gazdei Măruță.

Cum și-a câștigat Carmen Grebenișan primii bani

Vorbind despre cum a ajuns unde este în prezent, blondina și-a amintit cum a câștigat primii ei bani și cum a intuit, de pe atunci, că va avea o carieră de succes. În urmă cu 15-16 ani, Carmen a început să cumpere haine de la second-hand, pe care le îmbrăca pentru a le vinde.

„Am început să îmi cumpăr haine din second-hand, dar haine faine, le combinam destul de fain și mă pozam prin casă (...) Puneam pozele cu mine pe Okazii și vindeam ținuta integrală. Eu cumpăram hainele cu un leu, doi lei, cinci lei, pe atunci hainele erau mai ieftine, acum sunt mai scumpe și se numesc vintage... și le vindeam cu 50 de lei. O cămașă dungată dungată, în culori, mi-a luat-o mama cu 2 lei. Eu am vândut-o cu 50 de lei, într-o ținută integrală. Cine cumpăra tricoul, îi plăcea și fusta, pentru că le vedea în combinație, puse pe mine. Le trimiteam prin poștă.

Și mă uitam tot timpul să verific poșta, să văd dacă vine ceva. Făceam cam 100 de lei pe weekend și... aveam bani de buzunar. Pentru mine era extraordinar”, a mărturisit Carmen.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!         

image
image
image
image
image
image
alina sorescu are un videoclip nou jpg
Paula Seling FOTO Site personal jpg
tupac shakur 2 jpeg
banner Oana Zăvoranu și Alex Ashraf png
banner  Olguta Berbec png
Carmen de la Salciua jpg
cub oana lis png
image
actualitate.net