Alimentul de care s-a îndrăgostit Carmen Grebenișan la „Survivor România”. Îl consumă și acasă

Pentru majoritatea concurenților de la „Survivor România” întoarcerea acasă din Republica Dominicană a însemnat șansa de a reveni la o viață obișnuită. Însă, în ciuda eforturilor depuse în timpul concursului, au existat și unele lucruri pe care foștii concurenți le-au îndrăgit atât de mult, încât le practică și acasă. Iar pentru Carmen Grebenișan, este vorba despre un preparat din bucătărie!

Carmen Grebenișan preferă fasolea chiar și acum / FOTO: arhivă personală
Carmen Grebenișan preferă fasolea chiar și acum / FOTO: arhivă personală

Deși „Survivor România” este o emisiune care testează la maxim limitele și determinarea tuturor concurenților, asta nu înseamnă că viața din Republica Dominicană nu a avut și părți bune! Deși, în mare parte, întoarcerea acasă a însemnat pentru concurenți șansa de a reveni la viețile lor obișnuite, însă există și unele obiceiuri pe care le-au păstrat din timpul emisiunii. Iar când vine vorba despre Carmen Grebenișan, acest lucru este un anumit preparat pe care îl adoră și acum!

Mai precis, acest aliment a devenit o parte importantă din dieta de la „Survivor România” din necesitate, însă Carmen Grebenișan a observat unele beneficii pentru sănătate. Finalista din această ediție a emisiunii este, acum, o mare împătimită de fasole! Ba chiar mai mult decât atât, aceasta a împărtășit cu urmăritorii ei de pe pagina de Instagram mai multe rețete pe care le-a pregătit personal, ce au la bază fasolea!

Fasolea, alimentul devenit favoritul lui Carmen Grebenișan

Carmen Grebenișan le-a spus urmăritorilor de pe pagina ei personală de Instagram că a observat mai multe efecte benefice, după ce a început să consume mai multă fasole. „Am făcut o rețetă de fasole, vreau să mănânc mai des fasole. Am mâncat în Survivor fasole aproape zilnic și am văzut că mi-au crescut firicele noi de păr, foarte multe”, a spus fosta concurentă de la „Survivor România”.

Ea pune pe seama dietei pe bază de fasole, schimbările pe care le-a observat, deoarece acest aliment a fost, practic, singurul pe care l-a mâncat constant, în timpul „Survivor România”. Fasolea și lintea au fost, de departe, alimentele cele mai comune în farfuriile concurenților din Republica Dominicană.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net